Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

x dediğim kişi hem beğenmez hem kızım gibi her işimi yaapr oda saf ya bebeğin var yapamam de bişeyde diyemiyor hereşyini yaptrıyor

akşama bea hadfta içi akşam işte soğanalrı bilmem neyi yaparız sannettim ine avcunu yalar

adam gibi söylesin ciğerimi yesin ortaya atıyor

Günaydın kızlar;
Sahil üzülme boşver senin kaynanan değişik bir insan zaten 🙂))bizde dün akşam dışarı çıktık Sahil hamileymiş diyorum,Sahil kim diyor benimki 🙂)

tes geçen ay biz senle aynı gün olduk demi 20 temmuz şimdi onu sorcak dr gidincede yanlış hatırlamıyorum

evet canım 20 temmzudaydı

- - - Updated - - -

Günaydın kızlar;
Sahil üzülme boşver senin kaynanan değişik bir insan zaten 🙂))bizde dün akşam dışarı çıktık Sahil hamileymiş diyorum,Sahil kim diyor benimki 🙂)
bende eşime gider gitmez söyledim burdaki kankam hamileymiş diye sevindi oda

işte kaynım aradı diyor akşam bişey diyemedimde bilmem nede
belli edeemyizde

dedim beni tanıyorsun en ufak şeyde hem mutluluğumu sizinle paylaşıyorum hem sizin için seviniyorum ama aynı şeyleri ister istemez görmek isityor insan felan ağladım felan bilsin ama dedim bu bana ikinci kapak olduı dedim
oda ona yetmiştir

evlilk yıl dönümünde kuzu işte biliyorlardı ailem tek tek aradı bunlar ertesi günü iyi hadi daha nice senelere bari sus sesin çıkmasın bende dedim dün dü 🙂 bu gün değil amden dileyeceğin varsa gününde de de işe arasın kapaklama yapmıştım da yine öyle bieşy

evlilk yıl dönümünde kuzu işte biliyorlardı ailem tek tek aradı bunlar ertesi günü iyi hadi daha nice senelere bari sus sesin çıkmasın bende dedim dün dü 🙂 bu gün değil amden dileyeceğin varsa gününde de de işe arasın kapaklama yapmıştım da yine öyle bieşy

ay evet şimdi hatırladım canım unutmuşum onu kusura bakma 🙁

eşim çok sevindi tarfi yok ağladı

ama ben gerildim çünkü ona hazırladığım özel dosyayı anasıgile indirdi
söylemek için bende 5 dk sonra indim sabki uykusunu bölersin de sinir olur ya insan öyle bir havadaydılar
kalkıp bi tebrik bile etmediler ayar oldum anlıcağınız çıktım eve saatlerce ağladım yedi yabancı seviniyor ağlıyor paylaşıyor aile dediğmiz insanlara bak şok olsan bile kalk yataktan bea gömülmüş yatar bir toplan sevin az normal ol milletin kielre sevinip saatlerce duyfgulanıyorsun ya
eşmie iyi oldu bebnim sözümü dinleemdi sonra söyleriz inme dedim bastı gitti ama gördü bir benim ablam eniştemin konuşmalarını dinlesrydiniz öyle bişeyo lsa saaterce eşim ağladı o gördü

yani inan bunlarda her güzel günümüzün içine etme huyları var yıl dönümü öyle bu öyle inatlarına mı yapıyorlar ne anlamadım eşmie kaapk oldu çok bozuldu nasıl sevibecek ucacakalr diyorsdu hahaha

işte insanlar bir garip ya valla elniden geleni yaparsın gördüğün durumu atamazsın brikiyo bunlar bende hç umrum değil sinir oalcağım konu şimdi herkese açar söyler yayın yapar

onlar bana akşamınsdan sinir oldular muhtemelen

şimdi işten 5 dk uğradım naber kızçe hemen tarhana yoğurm konusunu açtı aa geldinmi geç geldin de annenlere felan uğradın sandık bilmem ne

işte yok garajda indim işim vardı dedim işte kiracımız 22 yaşında işte çoluk çocuklu x adı neyse bende x söyledim soğan kessin tarhana yapıcam 10 kg un ellerim iyi değil nasıl yorucağım kim doğrayacak ortaya atıyor ne üstüme alıcam dese kzıım rondodan geçelim senin elime yapışmaz neticede ortaya atıyor x bebeğine bakarım o yaapr o halleder ee dedim sende bilen biri yokmu made ellerin yi değil yapma 10 kg yapamada 5 kg yap hp yiyirouz bilmem ne yapmak lazım işte nasıl olcak
benim dememi bekliyor halldeeim diye ne üstüme alıncam o ona yar oldu onu x başbaşa bıraktım çıktım
çıktım küçük kaynım geldi o gitti büüğü geldi artık uyku nuramsı yaptım indi sonra eşmi geldi onlar bana üstlenmedim ya ayar oldu hahaah ohhhhhh oldu

Sahil kendini üzme ya boşver tın. onlar sevinse nolur sevinmese nolur. ona üzülmedin anlıyorum yaptıklarına ama tın yaa. sende onlara okadar değer ver işte. Dediğin gibi madem tarhana yapıcak 5 kilo yapsın yada adam gibi sana desin yapalımmı falan diye. garipler valla yaa

Geri