Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Günaydın kuzularım;
Sahil sen pembe mi oldun 🙂)ayyy ayyy Sahil kalp kırmak çok kolay,onarmaksa çok zor ama senin ailen kalbini onarmış bak ne kadar güzel pişman da olmuslar yaptıklarından

günaydın kızlar dünü anlataım hemen

şimdi eve gittim direk çıktım evime uğramadım aşağı zaten sinirlerim tepemde dünkü şeyler için annemelrde gelecekelrdi süpürge felan yaptık işte neyse eşim annemleri almaya gitti bir baktım kaynımla kızçe çıkıyor yukarı sana süprizimiz var poşette bişeyler almışlar
bana badi çamaşır takımları eşimede çamaşır takımları
bebek çorabı iki tane
uğur getirsin dedim ne masraf yaptınız birlikte heyecan paylaşmak benim için en büyük hediye ah işte kızım uyku sersemi anlamadık şok olduk da pat diye eşim için geldide işte şaşaırdık donduk
biraz dinlmeyi bilseydi böyle olmazdı dedim ama o kadar sevindiki koşup size geldi dedim

öyle işte yoksa millete nasıl seviniyoruz kendi kanımıza sevinmezmiyiz felan neyse dedim oldu geçti bundan sonrası önemli neticede öle böyle öğrendiniz hahaha

way be iyi olmuş demek ki kıırlınca belli etmek gerekiyor. Ala ala iki çift çorap mı almış oda ayrı mesele de daha sonra daha da alır umarım

way be iyi olmuş demek ki kıırlınca belli etmek gerekiyor. Ala ala iki çift çorap mı almış oda ayrı mesele de daha sonra daha da alır umarım

işte daha net değil ki tes bebek için bşeyler almaa çokkkkkkkkkkk erken o bir erkek bir kız çorabı almış kız erkek uğurlu olsun şans getirsin diye bende eşine birpembe bir mavi don almıştım bebe donu

- - - Updated - - -

Sahil Nilayda hamileydi degilmi bak aynı zamanlara dnk g​eliyor 🙂

evet kısmet ya işte şaka gibi gerçekten

Hepinize günaydınlar fıstıklar... Sahilciğim kaynında demiştir kızçene sahil üzüldü falan diye kesin. Çünkü çok fazla düşünceli değiller mağlesef... 🙁
neyse inşallah telafi eder.

dedim ben hasssasım çok üzüldüm çıkıp ağladım beklentilerim fazla oluyor böyle dueumlarda ee bende üzüldüm eşmi söylenmiş sanırım
kayınmda anlattıysa kapakkk olsun

diyorki ben nerde ne zaman bişey yapılacağını çok iyi bilirim hahaha
işte ya aman çok tınnn

Geri