Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kızlar selam gelemedim bi türlü, işlerimi toparlayayım geleceğim... geçen hafta izinliydim. daha toparlayamadım işleri
herkesi öpüyorum
Sahilim mesajına dönemedim kusura bakma canım benimm..

Sevgili teyzeciklerim
Ben yaklaşık 8 ay sonra ınga mınga diyerek dünyaya gözlerimi açacağım (Allah nasip ederse)
Hepinizi çok seviyorum
Ben süprizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Sahilim çok sevindim canım Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin...
öğleden sonra yazacağım uzun...
çok sevindim...

Slm kızlar nasılsınız, dün uykumu alamamıştım bugün iyi uyudum gerçi uyusam yine uyurum. Oğlum mızıldanıp duruyor,babası yok bugün tek başıma yıkayacağım. Bu aralar misafirlerim gelmeye başladı, dün baya kalabalıktı. Akşamınada yan komşuya gittik, kaza yapmışlar geçmiş olsun diyelim dedik. Tabi gece olunca başladı bende ağrılar, bi garip oldum, elim ayağım tutmadı, midem bulandı, ayağıma hiç yoktan bir ağrı girdi, şuan bile yürürken ağırıyor. Karar verdim misafiri tam toparlanmadan almıcam, keşke 40 çıkana kadar çıkmıcam, misafirde almıcam deseydim, genelde öyle yaparlar. Biz yerimizde duramıyoruzki karı-koca kurtlumu neyiz anlamadımki!

Sahilom dün çok sevindim habere yaa, kendime kendime güldüm, eşimde yüzüme bakıyor 🙂
Kızçeleride takma, şekerüm şuan sen prenses konumundasın, 8 ay boyunca hiç iş yapıcam diye kasma kendini, midem bulanıyo, yorgunum, bebişimin canı istemiyor dedinmi kimse bişey diyemez 🙂
Ama 8 ay sonra saltanat el değiştirecek haberin olsun 🙂

tşk ederim huzurcum darısı başınıza inş.

ay ikra bende direk aklıma sen geldin ay ikra kasık ay şu bu işte herşeyde bir hayır varmış nasip

valla kendimi çok kasmak istemiyorum çünkü çok hassas akım var en ince muhabbetten kendimi çok dinlerim yok takıntılıyım da gidişatına bırakıcam çok zorlanmadığım sürece çalışacağım

bakalım

Kızlar annemler gelecek büük ihtimal ev tam takır kuru bakır ne yapsam yahu hem bir misafirimizde var şimdi boş kuru kuru ayıp olcak
irmik yapsam buzluğa koysam kendine gelir miki

huzurr çok özledik seni öğleden sonra gel hemen

- - - Updated - - -

Kızlar annemler gelecek büük ihtimal ev tam takır kuru bakır ne yapsam yahu hem bir misafirimizde var şimdi boş kuru kuru ayıp olcak
irmik yapsam buzluğa koysam kendine gelir miki

gelir canım ben en acilinden sakızlı muhallebi yapıyorum acil durumlarda ikram edene kadar soğuyor buzlukta

günaydın kızlar dünü anlataım hemen

şimdi eve gittim direk çıktım evime uğramadım aşağı zaten sinirlerim tepemde dünkü şeyler için annemelrde gelecekelrdi süpürge felan yaptık işte neyse eşim annemleri almaya gitti bir baktım kaynımla kızçe çıkıyor yukarı sana süprizimiz var poşette bişeyler almışlar
bana badi çamaşır takımları eşimede çamaşır takımları
bebek çorabı iki tane
uğur getirsin dedim ne masraf yaptınız birlikte heyecan paylaşmak benim için en büyük hediye ah işte kızım uyku sersemi anlamadık şok olduk da pat diye eşim için geldide işte şaşaırdık donduk
biraz dinlmeyi bilseydi böyle olmazdı dedim ama o kadar sevindiki koşup size geldi dedim

öyle işte yoksa millete nasıl seviniyoruz kendi kanımıza sevinmezmiyiz felan neyse dedim oldu geçti bundan sonrası önemli neticede öle böyle öğrendiniz hahaha

Geri