Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kızlar ay bizimkiler kafaya takarlar birbirlerini üzer dururlar rahatta eğlenemem ben ya
kızıom baen bu kadar düşkün olmayın die
7 aya girdik daha alışamadılar bu hep bölemi devam edicek acaba ?????
çok zor durumda kalıorum bu şekilde

senin asıl sorunun kesikli uyuman canım deliksiz uyumadığın için uykunu alamıyorsun travian oynarken bizzat yaşadım ordan biliyorum gece saat kurup saat başı saldırı varmı diye bakıyordum bünyem alt üst olmuştu o zamanlar dershananede çalışıyordum sıcaklık arttıkça yoğunluk azalır diye düşünüyorum artar diyormuşum sorunca çocuklar artar deyincede fırçalıyordum sonra anladım işimide etkiliyor bıraktım oyunu eski zihnime kavuştum

tesadüf eşimde aynı şeyi sölüo
ya gece uyanıpta acaba kimin ışıkları var kim oturuo die kim kalkmış die bakarmı
işteee bennn hahaha
ama gerçekten uyumak istiyorum 2 gün hiç uyanmadan.okul zamanıda böleydim ben hep böleydim bebekkende böleymişim annem çok zorladın beni geeleri hiç uyumadın derdi eski alışkanlıklar çabuk terkedilmior demekkki hahaha

ohhh maşallah eniştemiz pek marifetli çıktı canım 🙂

benimde görümcem aradı dün akşam yılbaşında buraya gelmiyormusunuz diyo..

varya sanki her özel günde ilk önce orada olmak zorundayız benimde bi ailem var ama hep unutuyo nedense yada unutmak istiyor 🙁

Bende papara papara deyince birşey yapcak zannediyordum süt ısıttı içine ekmek doğradı üzerine beyaz peynir rendeledi al sana papara oldu çok şaşırdım ama güzeldi. Sorma tatlım ya benimde yarın doğum günüm biz her hafta kayınvalidemlere gidiyoruz ya yemeğe pazartesi sordu ne gün gideriz diye perşembe gidelim mi dedi bende doğum günüm ya diye düşündüm ama söylemedim perşembe evimizde olalım cuma gideriz dedim tamam dedi şimdi akşam gelmiş perşembe ne yemek yapacaksın annemlere gidelim mi dedi sinir oldum ya dedim bu sefer o gün benim doğum günüm ve benimde bir ailem var onları hiçe sayarak o günü annenlerde geçiremem sonra tamam aşkım haklısın dedi inşallah gene tutturmaz perşembe gidelim diye

niers hoşgeldin canım, dikkat et kendine bu ara bünyen zayıftır.
tesadüf, kafa hoşgeldiniz tatlılar.
akasyacım hoşbulduk afiyetler olsun. ay sonunda bitiyo dimi iş.

evet canım hamdolsun 25 günüm falan kaldı. bebeğime daha bir çorap bile almadım. hayırlısıyla çıkayım hemen bir yelek örmee başlayacağım. rahat rahat alışverişimi yapacağım.

Geri