Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

yok canım kaç gündür aklımda sizde dün o kadar süre ilaçla korunmayın diyince düşündüm taşındım konuyu açamadım bi türlü.
diğer yöntemler hakkında hiç bilgim yok ya zor olur gibi geliyo. bu baya rahat.
şu andaki gibi sık olmaz mı kasarmıyız kendimizi başka yöntemde vs. canım sıkılıyo düşündükçe.

canım siz eşinle bi düşünün taşının sizin için en iyi yöntemi bulacaksınız merak etmeyupis

diğer yöntemlerlede kasılmıyo inan bana :D:D

yok canım kaç gündür aklımda sizde dün o kadar süre ilaçla korunmayın diyince düşündüm taşındım konuyu açamadım bi türlü.
şu andaki gibi sık olmaz mı kasarmıyız kendimizi başka yöntemde vs. canım sıkılıyo düşündükçe.

hee bide bişe daha demek istiyorum sıklıgı konusundada sakın sıkıntı yapma bence :D:D

ne biliyim bu kadar doğal olurmu diyorum süreç ondan sıklığı konusunda sıkıntım.
ama bi yandan da ilaç bayanda libidoyu düşürüyomuş bakarsınız daha da sık olur 😛

cumartesi akşamı yıldönümü için yemeğe gidicez. o zamana kadar konuşmayayım bari de ondan sonra konuşayım.
bide bende kist var bildiğiniz gibi kızlar.

kuzu ilaçta uzun zaman sıkıntılı kesinlikle daha farklı yöntem denersin alışınca rahat oluyor bebeişim destek oluruz sana( birliktelik )

ne biliyim bu kadar doğal olurmu diyorum süreç ondan sıklığı konusunda sıkıntım.
ama bi yandan da ilaç bayanda libidoyu düşürüyomuş bakarsınız daha da sık olur 😛

cumartesi akşamı yıldönümü için yemeğe gidicez. o zamana kadar konuşmayayım bari de ondan sonra konuşayım.
bide bende kist var bildiğiniz gibi kızlar.

sen doğru zamanı bilirsin zaten canım..bu arada erkeğin korunmasıda çok doğal canım haberin olsun 🙂

bu arada ben kisti bilmiyordum geçmiş olsun canım

Geri