ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 13 Aralık 2011 #5.942 annem mısır unuyla yapıyodu. galeta unuyla da olur niye olmasın hemde değişik güzel olur bence.
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 13 Aralık 2011 #5.943 cikletim iyi akşamlar. akşama balık yapıcan heralde. koyal gelsin canım öptüm..
C cikletimnerde Forum Okuru 13 Aralık 2011 #5.944 ŞIPIDIK' Alıntı: annem mısır unuyla yapıyodu. galeta unuyla da olur niye olmasın hemde değişik güzel olur bence. Genişletmek için tıkla ... sağol yafriiiiiiimmmmmm
ŞIPIDIK' Alıntı: annem mısır unuyla yapıyodu. galeta unuyla da olur niye olmasın hemde değişik güzel olur bence. Genişletmek için tıkla ... sağol yafriiiiiiimmmmmm
C cikletimnerde Forum Okuru 13 Aralık 2011 #5.945 ŞIPIDIK' Alıntı: cikletim iyi akşamlar. akşama balık yapıcan heralde. koyal gelsin canım öptüm.. Genişletmek için tıkla ... yok canım bugun mahhallemde pazar varda alııym dedim ama almayada bilirim evde biber dolmam var çünkü
ŞIPIDIK' Alıntı: cikletim iyi akşamlar. akşama balık yapıcan heralde. koyal gelsin canım öptüm.. Genişletmek için tıkla ... yok canım bugun mahhallemde pazar varda alııym dedim ama almayada bilirim evde biber dolmam var çünkü
Kafa Hamiş Melek 14 Aralık 2011 #5.950 kızlarrrr herkese günaydınlarr 🙂 şu yalan dünyada herşey fani,yaşadığımız yanımıza kar kalıyor,o yüzen hiçbirşeyi ertelememeliyiz...
kızlarrrr herkese günaydınlarr 🙂 şu yalan dünyada herşey fani,yaşadığımız yanımıza kar kalıyor,o yüzen hiçbirşeyi ertelememeliyiz...