Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Tesadüf menü bence çok güzel olmuş. Dün kayınvalidem bezelye pilav yapmış. Genelde bezelye pirinç yaparız. Değişiklik olsun diye bulgur yapmış. Çok beğendim o ikiliyi. Süper olmuştu. Ben evlendikten sonra bulgur pilavı hastası oldum. Pirinci sevmiyorum artık eskisi kadar.

köfteylede bulgur pilavı gider diye düşündüm canım zaten babamın kolestrolü çıktı pirinç pilavı yemiyor pek

Kızlar biz bulgur pilavını şöyle yaparız sizde yaparmısınız bilmem ama;sulu bulgur pilavı yaparız yufkanın üzerine dökeriz sonrada afiyetle yeriz yanına ayran bir de turşu :dp8:sonra yengem de bir tarif yapıyor yengem yozgatlı benim;yufkanın içine içini hazırlıyor sonra onu tavada pişiriyor daha sonra onu da yufkaya sarıp yiyoruz bir de arabas çorbaları var bayılırım 🙂

aman herseyde dikkat çekiyor zaten 🙂benimki de tayt sevmez ona takıntılı bende giymiyorum 🙂benimki asırı asırı kıskanç 🙂bi tane iş arkadasımdan kıskanıyordu beni işle ilgili konusmaıyordum mailleşiyorduk 🙂

Bende dışarda hiç tayt giymedim daha. üStüne uzun giysemde istemiyor🙂
Benim popom küçük, bacaklarımda şekilli aslında yakışıyor. Evde hep tayt giy diyo :oppucuk:
Dışarda bende giyemem tayt zaten kendimi rahat hissedemem ya alışmadım ondan galiba.

kafaaa ne yapıyorsun cicim lisbeth selender nasıl? Selam söyle tesaduf seni çok özlemiş burnunda tütüyormuşsun de :şerefe:

selam kızlar ancak gelebildim 🙂

tesadüfcüm 1.kitabı bitirdim harikaydı gerçekten sana çok teşekkür ederim bugünden itibarende 2. kitaba başlıyorum..adama süper akıcı yazmış 🙂

bu arada başsağlığı dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum kızlar sağolun..

baldemcim yeni işinde inşallah hayırlı olur senin için canım 🙂

Tesadüf menü bence çok güzel olmuş. Dün kayınvalidem bezelye pilav yapmış. Genelde bezelye pirinç yaparız. Değişiklik olsun diye bulgur yapmış. Çok beğendim o ikiliyi. Süper olmuştu. Ben evlendikten sonra bulgur pilavı hastası oldum. Pirinci sevmiyorum artık eskisi kadar.
inşallah hep iyi olurda sanada yardım eder şipi

Kızlar biz bulgur pilavını şöyle yaparız sizde yaparmısınız bilmem ama;sulu bulgur pilavı yaparız yufkanın üzerine dökeriz sonrada afiyetle yeriz yanına ayran bir de turşu :dp8:sonra yengem de bir tarif yapıyor yengem yozgatlı benim;yufkanın içine içini hazırlıyor sonra onu tavada pişiriyor daha sonra onu da yufkaya sarıp yiyoruz bir de arabas çorbaları var bayılırım 🙂

sen benim topramdansın sulu bulgur pilavı annemde yapıyor.
yeşillikli bulgur pilavı falanda yapıyor. VEEEEEEEE kışın vazgeçilmezimiz arabaşıdır.
Annemle bir tepsi yaparız acılı acılı yutarız 🙂

Hafta sonu ben kızları agırladım ;kız kıza yedik,içtik eglendik bizde şunları yaptık kolay bir menü oldu sizede söyleyim en azından fikriniz olur Sivas Çorbası ,kaşarlı,mantarlı tavuk gögsü pirinç pilavı yanına da salata 🙂

o yemekleri bilmiyorum ben ondan anlamadım tesadüfüm
:D:D
biraz asortik yazmışım galiba hemen açıklayayım🙂 tarhana çorbasına biraz et suyum var ondan ekleyeceğim etsulu tarhana çorbası olacak🙂 Kerevizi su koyarak değil portakal suyuyla pişiriyorum ben oda portakallı kereviz oluyor :eller:paçanga böreğide bir yufkayı 8 e bölüp içine pastırma kaşar domates ve yeşil biber koyup kalın sarıp tavada kzıartıyorum paçanga böreği oluyor. Son olarakta havucu rendeleyip zeytinyağında soteliyorum sarımaklı yoğurt ve mayoezle karıştırıyorum havuç tarator oluyor :mendil:

Geri