nickimi kim yedi Hamiş Melek 16 Aralık 2011 #6.891 Kafa' Alıntı: oh valla ne güzel yapmış çok canım çekti şuan tatil tatil tail ne kaaa hoş Genişletmek için tıkla ... yanlız tatilde çekilmez kuzu bence
Kafa' Alıntı: oh valla ne güzel yapmış çok canım çekti şuan tatil tatil tail ne kaaa hoş Genişletmek için tıkla ... yanlız tatilde çekilmez kuzu bence
nickimi kim yedi Hamiş Melek 16 Aralık 2011 #6.893 umarım markette hazır yufka bulabilirim sigara böreğ yapayım akşama
P peeeh Yeni Üye Üye 16 Aralık 2011 #6.894 nickimi kim yedi' Alıntı: valla kuzu 3 yıl nişanlılık 8 yıl sevgililik ben artık umudumu kesmek üzereyken bastımm imzayıı şuan 3 ay 5 gün olmuş Genişletmek için tıkla ... maşallah canım size yaaa gerçekten bizde gecen hafta 6.yılımıza girdik o akşam bize geldiler düğün güünü konuşuldu o akşam 🙂🙂
nickimi kim yedi' Alıntı: valla kuzu 3 yıl nişanlılık 8 yıl sevgililik ben artık umudumu kesmek üzereyken bastımm imzayıı şuan 3 ay 5 gün olmuş Genişletmek için tıkla ... maşallah canım size yaaa gerçekten bizde gecen hafta 6.yılımıza girdik o akşam bize geldiler düğün güünü konuşuldu o akşam 🙂🙂
shuzur Daimi Üye Üye 16 Aralık 2011 #6.896 kızlar hani yemek yapmamıştım ya yengem balığa davet eder diye. geldi beklediğim telefonnnn 🙂 annemlerdeyiz akşam.
kızlar hani yemek yapmamıştım ya yengem balığa davet eder diye. geldi beklediğim telefonnnn 🙂 annemlerdeyiz akşam.
P peeeh Yeni Üye Üye 16 Aralık 2011 #6.899 shuzur' Alıntı: kızlar hani yemek yapmamıştım ya yengem balığa davet eder diye. Geldi beklediğim telefonnnn 🙂 annemlerdeyiz akşam. Genişletmek için tıkla ... hadi iyisin tatlımmmmmmmm shuzur' Alıntı: superim hayırlı olsun canımmmmmmmm 9 ay çabuk geçer... Genişletmek için tıkla ... inş.canım yaaa öylemi dersin
shuzur' Alıntı: kızlar hani yemek yapmamıştım ya yengem balığa davet eder diye. Geldi beklediğim telefonnnn 🙂 annemlerdeyiz akşam. Genişletmek için tıkla ... hadi iyisin tatlımmmmmmmm shuzur' Alıntı: superim hayırlı olsun canımmmmmmmm 9 ay çabuk geçer... Genişletmek için tıkla ... inş.canım yaaa öylemi dersin