Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

oyyy kuzu inan çok bunaldım ya rabbim yardım eylesin hepimize eşime hasret kaldımmmm

Ayy canım Allah yardımcın olsun bilirim çok zor oluyor.
Benim eşimde haftasonu başka şehire gidcek şimdiden sıkıntısı sardı beni..

kıyamam ben sana canım benimmm gelde buluşalım seni bekliyoruz valla bebiş nasıl üzmüyor dimi seniii

Ayy bende buluşmayı çok istiyorum, sanki sizlerle buluunca o gün herkes stres atacakmış gibi geliyor 🙂)
Bebiş iyi canım, ilk ultrason resmini aldık, öbür hafta kalp atışı için gidicez inş.
Herkesin midesi çok kötü bizde herhangi bir sıkıntı yok 🙂)

kızçelerm özledm sizleri bir bakm dedm bugun sıkıcı bir gündü bnm için iş dolayısıyla bazen geriliyoruz eşimde yok bu gece bn evdeym birasdan üst komuşm kahve ıcmeye gelecek ve oturma odasını dagıtmıs vazıyetteymm ve hıc toplayasmda yok:D:D yarn nasipse grsz hayrlı geceler

yarışmamız başladı kızlar 🙂 duyanlar duymayanlara duyursunlar oy kullanmak için tıklayınız

ben oyumu hakkımla kullandım asi :d

meleklerim günaydınnnnnnnnn bizim bugün denetim var erken mesai yaptık ama benden başkada kimsecikler yok sanırım bir ben ciddiye aldım erken gelme işini :oppucuk:
Dün biraz yorucu ve sıkıcı bugün dilerm sohbetimiz ve günümüz su gibi akar mutlu huzurlu günden herkese bol sevgi yolluyorum ve sizleri çokkk seviyorum iyiki varsınız melekler mekanın en cici melekleri:d:d

günaydınnn bebişlerrrrrrr bende gece sinirimden uyuyamadım eşimle tarttıştık neymiş 3 gün olmuş hiç yaklaşmıyormuşum birsürü abuk subuk tartışacak yer sinirlerim gerildi yine adam bile bile huzurumu kaçırıyor 😕 zaten midem ağrıyordu sinirlenincede acayip çarpıntı olıyor bende son zamanlarda kalbim nasıl atıyor korkuyorum valla birşey olacak diye🙁(

günaydın niki kelebek...
niki takma kafana canım ya 🙂 Bizde bi ara kavga ediyoduk aynı böle sonra o bana ben ona ayak uydurduk işte. sizinde biraz zamana ihtiyaç var.

Günaydın kızlarrr

nikicim eşinle bu konuyu konuşsanmı acaba böyle böyle oluyo sende azcıkın elinden geleni yaparmısın diye he kuzu

bu arada dananın kuyrugu az sonra kopacak kızlarr 🙁 acayip stres yaptım

Geri