tesadüf Yeni Üye Üye 21 Aralık 2011 #7.702 aşkkelebeği' Alıntı: ne güsel kız kocan bakıyor sana işte😀 Genişletmek için tıkla ... sağolsun bakıyor her sabah birşyeyler atar çantama badem ceviz hurma kuru incir felan ama muz gerçekten komik olmuş alem ya
aşkkelebeği' Alıntı: ne güsel kız kocan bakıyor sana işte😀 Genişletmek için tıkla ... sağolsun bakıyor her sabah birşyeyler atar çantama badem ceviz hurma kuru incir felan ama muz gerçekten komik olmuş alem ya
nickimi kim yedi Hamiş Melek 21 Aralık 2011 #7.703 Kafa' Alıntı: Kızlarrr geldim azcıkın sizlen muhabbet etmeyeee ama kolumu kaldırcak halim yok valla ya 🙁 Genişletmek için tıkla ... senin hatrına bacağınıda kaldırsan kabul edebiliriz kuzuu
Kafa' Alıntı: Kızlarrr geldim azcıkın sizlen muhabbet etmeyeee ama kolumu kaldırcak halim yok valla ya 🙁 Genişletmek için tıkla ... senin hatrına bacağınıda kaldırsan kabul edebiliriz kuzuu
tesadüf Yeni Üye Üye 21 Aralık 2011 #7.704 birgun' Alıntı: ben neden beğen butonunu bulamadımmmm Genişletmek için tıkla ... bazen bende de kayboluyor gelir birazdan
birgun' Alıntı: ben neden beğen butonunu bulamadımmmm Genişletmek için tıkla ... bazen bende de kayboluyor gelir birazdan
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 21 Aralık 2011 #7.705 nickimi kim yedi' Alıntı: senin hatrına bacağınıda kaldırsan kabul edebiliriz kuzuu Genişletmek için tıkla ... :cici::cici::cici:
nickimi kim yedi' Alıntı: senin hatrına bacağınıda kaldırsan kabul edebiliriz kuzuu Genişletmek için tıkla ... :cici::cici::cici:
sahile uzan Daimi Üye Üye 21 Aralık 2011 #7.706 baldem seni aradım dün arkadaşın söylemiştir bakan yerine ama sormadı kim diye bende demedim 🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 21 Aralık 2011 #7.707 nikiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bugün enerjiksin maşallah akşam hamur iyi geldi
sahile uzan Daimi Üye Üye 21 Aralık 2011 #7.708 aşkkelebeği+, baldem+, birgun+, cikletimnerde+, nickimi kim yedi+, tesaduf+, ŞIPIDIK+ sizi sohpete davet ediyorummmmmmmmmmmmmmm
aşkkelebeği+, baldem+, birgun+, cikletimnerde+, nickimi kim yedi+, tesaduf+, ŞIPIDIK+ sizi sohpete davet ediyorummmmmmmmmmmmmmm
sahile uzan Daimi Üye Üye 21 Aralık 2011 #7.709 bugün muhteşem varr ama baldemin brovnisini ypmak istiyorum kısmet olursa kaç gün çıktısı çantamda
aşkkelebeği Hamiş Melek 21 Aralık 2011 #7.710 tesaduf' Alıntı: arkadaşım söz paylaşmış bende sizinle paylaşayım yufka yüreğini herkeze açarsan...birgün sana kol böreği olarak geri döner 😉 Genişletmek için tıkla ... ben bılıyorm bu sözü cok komikkkkk sahil brovnı süper oluyor hemen yap birgün nasılsın dedık sen yazmadın beklıos cevp😀 kızlar denetm kötü gidiyor bu ay dönerler az yatacak yandıkkkk
tesaduf' Alıntı: arkadaşım söz paylaşmış bende sizinle paylaşayım yufka yüreğini herkeze açarsan...birgün sana kol böreği olarak geri döner 😉 Genişletmek için tıkla ... ben bılıyorm bu sözü cok komikkkkk sahil brovnı süper oluyor hemen yap birgün nasılsın dedık sen yazmadın beklıos cevp😀 kızlar denetm kötü gidiyor bu ay dönerler az yatacak yandıkkkk