Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bnde tavsıye edıyorum ama sorumluuklarıda anlatıom mesela bn özgürlüğü seven bırı olarak bıraz zorlandım ilk başta bırde yapı olarak zor bır ınsaınm bir üstelik ikili ilişkılerde ama prensıplerm ve kurallarm vrdr dedgım olmasn dar ederm eşime dunyayı bin pişman olur yazıkk eşimn başını yaktım
kız eşim geçende dedi seninle geçen evlilik öncesi dönemimizde çok güzeldi ama bu dönem çok ayrı güzel keşke daha önce evlenseydik nasıl hoşuma gitti anlatamam
şıpıdık ben 30 yasmdan erken evlenmzdm ama baba baskısıda bnı evlık ıcın acele etmeme neden oldu zira bekarken anlasamıyordukk yoksa bnde 30 umu beklerdm kii hep oyle dıyordummm ama nasip işte
kız eşim geçende dedi seninle geçen evlilik öncesi dönemimizde çok güzeldi ama bu dönem çok ayrı güzel keşke daha önce evlenseydik nasıl hoşuma gitti anlatamam
valla bence de evlilik sevgililikten nişanlılıktan daha güzel
tabi kişiye göre değişir bu
ben nişanlıyken sevgiliyken çok zorluk çektiğim için böyle düşünüyo olabilirim
eşimde aynı şeyi düşünüyo
keşke daha önce evlenebilseydik diyoruz bazen
ama o zamanda belki hayırlı zaman olmıycaktı bu kadar mutlu huzurlu olamıycaktık diyoruz sonradan da