Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kafacım bence oğullarına değil sana düşerdi kalın demek
çünkü senin demen daha önemli onlar için

bende oğullarına düşer diye düşünmüştüm...çünkü sonuçta onun annesi babası..ama bu akşam konusu açılırsa bende söylerim şöyle bi nezaketen..
ama kızlar derdimi tam anlatabildimmi bilmiyorum ama çok daraldım gerçekten 🙁🙁

ya kelebek allah aşkına o senin eşin neden gurur yapıyosun..sen demiyomusun yerimi değiştirmek istiyorum diye bırak değiştirsin..bırak eşin konussun sakin sakin..sıkma sen canını tatlım..

ben eşiminkanatları altında bir yerlere gelmek istemiyorum zaten nöbet yüznden eşinden torpilli deniliyor sevmıyorum çiklet böyle seyleri bilmiyorum

şıpıdık bnde sabrediyorum ama 8 saat yüzyüzesin napıcam ozaman iş yüküm çok sabrademıyorum bnde ınsanm sabrm tasıyor netıcede

superii iş yerndekı arkd.kızgınm cok emırlernden tavrlarndan bıtkım ona kızgnım

çkilet ne şarkısı bnde acılmıo engellı bızde vıdeolar

kafa senı anlıyorum bazen bnde kızıyorum böyle ınsanlara calısmayan anlamıyor calısann halınden bn artk hafta ıcı kaul etmıom mısafr falan zatn zar zor dınlenıom

bizde eltimdeyiz nasipse kızlar dün yemek ve tatlı yaptım bloguma bakn😀

anlatabildin canım. hepimize oluyo ara ara böyle şeyler. (en çok bana oluyo )
Ya bide şöyle düşünmek gerekiyor o benim anneme babama böle yapsa hoşuma gidermiydi gitmezmiydi. Senin annenler gelse sende kalsa eşin biraz daha kalın dese hoşuna giderdi sanırım. Öle düşün işte canım. Laf açılınca dersin 🙂

valla eli değmemiş dili değmemeiş hiç olmsuz bahsetmedin diye ben olsam anne çarşıya çıkalım varmı ihtiyacın derdim giderkende bieşy koyardım çantasına yılbaşı hediyesi kızçeler için bunlar önemli değer verdinmi değer daha çok veriyorlar insana gibi
kocan ne kızızcak senin tepki vermeneden çekinmiştir yarın öbürgün laf olur demedi deme
zaten gitmeleri kafalarında varsa giderler sen söyle bu büyük bir olgunlukk