Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende oğullarına düşer diye düşünmüştüm...çünkü sonuçta onun annesi babası..ama bu akşam konusu açılırsa bende söylerim şöyle bi nezaketen..
ama kızlar derdimi tam anlatabildimmi bilmiyorum ama çok daraldım gerçekten 🙁🙁
ya kelebek allah aşkına o senin eşin neden gurur yapıyosun..sen demiyomusun yerimi değiştirmek istiyorum diye bırak değiştirsin..bırak eşin konussun sakin sakin..sıkma sen canını tatlım..
bence öyle bi ayrım yok kuzuşş..herhangi biri deseydi iyiydi..kafacım sen dersin annem ağız ucuyla
biraz daha kalsaydınız falan gibisinden ama kısık sesle söyle
bende oğullarına düşer diye düşünmüştüm...çünkü sonuçta onun annesi babası..ama bu akşam konusu açılırsa bende söylerim şöyle bi nezaketen..
ama kızlar derdimi tam anlatabildimmi bilmiyorum ama çok daraldım gerçekten 🙁🙁
anlatabildin canım. hepimize oluyo ara ara böyle şeyler. (en çok bana oluyo )
Ya bide şöyle düşünmek gerekiyor o benim anneme babama böle yapsa hoşuma gidermiydi gitmezmiydi. Senin annenler gelse sende kalsa eşin biraz daha kalın dese hoşuna giderdi sanırım. Öle düşün işte canım. Laf açılınca dersin 🙂
valla eli değmemiş dili değmemeiş hiç olmsuz bahsetmedin diye ben olsam anne çarşıya çıkalım varmı ihtiyacın derdim giderkende bieşy koyardım çantasına yılbaşı hediyesi kızçeler için bunlar önemli değer verdinmi değer daha çok veriyorlar insana gibi
kocan ne kızızcak senin tepki vermeneden çekinmiştir yarın öbürgün laf olur demedi deme
zaten gitmeleri kafalarında varsa giderler sen söyle bu büyük bir olgunlukk
bizde cumartesi gideriz filan dediler ben sofrayı topluyordum eşimde işte ben alırım sizin biletlerinizi baba sen zahmet etme filan dedi 🙂
sonra işte saat kaça alalım bileti filan diye konuşmaya başladılar 😀