Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kelebekim kociş bugün doğalgaza elektirike başvuracak yarın temizlik yapılacak.
haftaya cumartesi taşınırız inşallah.

hadı hayrlısı canımmmm hayrlısıyla tasnn mutluluklahuzrla ınsallh

kızlar son cumamız.. Rabbim gönlümüzde ne varsa hayırlısıyla olmayı nasip etsin.Rabbim evlerimizi bereket huzur saygı sevgi sadakat iyi ahlaktan ayırmasın..Ev isteyenlere ev bebek isteyenlere sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin bizlerde içine karışalaım inşaallah..

yılbası izinler pazara denk geldiği için bu sene iğrençliklerin dibine vurulacak gibi geliyo bana..taksimde insan müsvetteleri dolaşacak yine..
biz yılbasını kutlamıyoruz kızlar..ünlü şairimiz ne demiş..7 hristiyan 1 danaya ortak olmadıgı süre yılbası kutlamam..aynı zamanda onlar bizim bayramımızı kutlamıyolar..özenmeyelim kızlar..hadistede şu yazar hangi kavim başka bir kavme özeniyorsa o kavim bizden değildir..fatva verir gibi oldum ama kızlar..birbirimizden ne kadar çok şey öğrenirsek o kadar bağlarımız güçlenir diye düşünüyorum..kendi açımdan böyle düşünüyorum..bilgiye açız hepimiz..haydin sarılalım..:grouphug:

bi nevi katılıyorum sana ama bızdekı amac gavurlarn bayramnı kutlamak degıl yeni bir yılı kutlamak ama tbı bunları noel babalarla suslemek bıraz özentılıge kacıyor orasıda ayrı hoş degıl

geçmiş olsun nierscim atlatmış çok şükür

sende üşütmüş oalbilirsin kuzum aykalrının sıcak tutmak lazım
ve hormanların değişiyor evlenince belli bir süre olabilir ama yinede üşütme herşey ayaktan gçeiyor

Teşekkür ederim sahilim atlattık şükürler olsun.
Hakikaten evli bir hatun olduğumu artık değiştiğimi anladım iyice.
Gerçekden hiç hoşlanmadm bu durumdan.
Anneme söyledim çok normal aynısı bendede oluyor dedi.
Bilmiyorum nasıl geçecek🙁

kızlar bizim patron yabancı biliyosunuz
ailesi ile geldi türkiyede geçirecekler yılbaşını bu yıl.
kızı damadı ve hanımı.

Geri