Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kızlar bn sonunda suratsızz iş arkd.tartıstım iş le ilgili toplantı yapıos konuyu herşeyde bna baglıyor işte bn egitim aldım (eğitime gitti 1 hafta )aşkkelebegı almadı onun burda kalıcı olup olmadıgı bellı degıl falan bende dedm konumzla bahsettklern alakası ne ana konumuza işimize dönsek daha saglıklı bır konusma olacak dedım.ayrıca burda kımn kalıp kalmayacagı hıc bellı olmaz dedm dıger arkd.onayladı senn sertfıkan var dıye burda kalıcı olacagn kesn degıl kı dedı sonra bn oyle demek ıstemedım falan fılenn bız senn ne demek ıstedıını anladık dedım oda sen ters anlıyorsun dedı bnde sen düz anlatamıyorsun dedımm hahaha hahaha bnı kıskanıyor catlıyorr kıskanclıgından

çikletimin keman kursu.
hahahahah rüyamda görürürüm artık keman kursunu..araştırıp hala kurs bulucak daha bana..kokustu kemanım evde :D:D
kız ciklet benimle ilgili herşeyi hafızandan silmişsin anlaşılan :puha:
hahaha hahah hahaha sen silinirmisin kız beynimde..unutmadım esselerini bambu takıntını..kokoş seniii :D:D
cumaya gittim dönücem gibi oldu :oppucuk: Afiyet olsun kuzucum
afiyet olsun huzurummmm...

kızlar benden bişi beklemeyin biliyosunuz ben çok unutkanım arada beynime kan giderse hatırlarım bi kaç şey..
ben sahilin çeyiz sermeye gelen kalabalık misafiri hatırlıyorum..
huzurun sade ve güzel eviini..
twittin cebİne gelen mms çok sinirlenm,ştim..
armağanın kusursuz çeyizi..
menekşenin damatlıgı ve kınalıgı son güne bırakmaları..
esenin kaynanoşla şemsiye kavgası :D:D amma ne gündü esen yaa
baldemde eşinin tatil kazanması
nilayyunun kocişi anlatırken fıstıgım der demesi..
akasyanın kaynanasıyla yakın oturması ( ben menekşe ve akasya) bebeği istedigi anda olması..kan verip sonucu hepimiz beklemiştik
ikranın yasadıgı olumsuzluklar ve msiafirleri..
birgününde misafirleri..ayy birgüne bi kızıcaktım bigün yine şarteller attıda sustum kızlar..bu ne misafir aş evimi diceğim çok oldu..
su perisini kaybedişimiz..sonrasında ondan güzel haberler alışımız..
ayy baldemle benim bi adamla kavga edişimiz hahahah hiç unutmam onu topa tuttuk resmen hahahah..
nikinin tayin olayına cidden çok sevinmiştik..mucize gibi bişi gerçek olmustu..
veee vee vee tabiki şipinin kızçesiyle aynı evde yaşayacak olması..topiğin enlerinde hayırlı gelin seçilmişti..
keşke hayırsız gelin olaydııı diye düşünmüyo değilim bazen ama vicdan ahh vicdan..kızlar benden bu kadar sizi seviyorummmmm..:m.c:

bnı unutmussn ama sasırmadım hahaha hahaha

kızlar benden bişi beklemeyin biliyosunuz ben çok unutkanım arada beynime kan giderse hatırlarım bi kaç şey..
ben sahilin çeyiz sermeye gelen kalabalık misafiri hatırlıyorum..
huzurun sade ve güzel eviini..
twittin cebİne gelen mms çok sinirlenm,ştim..
armağanın kusursuz çeyizi..
menekşenin damatlıgı ve kınalıgı son güne bırakmaları..
esenin kaynanoşla şemsiye kavgası :D:D amma ne gündü esen yaa
baldemde eşinin tatil kazanması
nilayyunun kocişi anlatırken fıstıgım der demesi..
akasyanın kaynanasıyla yakın oturması ( ben menekşe ve akasya) bebeği istedigi anda olması..kan verip sonucu hepimiz beklemiştik
ikranın yasadıgı olumsuzluklar ve msiafirleri..
birgününde misafirleri..ayy birgüne bi kızıcaktım bigün yine şarteller attıda sustum kızlar..bu ne misafir aş evimi diceğim çok oldu..
su perisini kaybedişimiz..sonrasında ondan güzel haberler alışımız..
ayy baldemle benim bi adamla kavga edişimiz hahahah hiç unutmam onu topa tuttuk resmen hahahah..
nikinin tayin olayına cidden çok sevinmiştik..mucize gibi bişi gerçek olmustu..
veee vee vee tabiki şipinin kızçesiyle aynı evde yaşayacak olması..topiğin enlerinde hayırlı gelin seçilmişti..
keşke hayırsız gelin olaydııı diye düşünmüyo değilim bazen ama vicdan ahh vicdan..kızlar benden bu kadar sizi seviyorummmmm..:m.c:

kızlar bide tabiki kafanın kayınvalidesinin bulaşık makinesini gece çalıştırması :D:D😀

hahaha oda unutulmazz kafa alemsın:D:D

kızlar benım unutamadgım ve en harıka şey balayımdı....paris,aşk ve dolu dolu romantizm.....muhteşemdi......

Geri