Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

bende saç konusunda öyle olmuştum. Düğünden önce baya araştırmış etmiştim karar vermiştim ta nişan zamanımda. Nişanımda toplatmıştım düğünde açık yapıcaktım.
Sonra bende uyuşturulmuş gibi hiç düşünmedim. Kuaföre gittim yaptırdım beğenmediğim halde üstüme bi aptallık geldi bozdurmadım. Yanımdakilere sordum onlarada o uyuşukluk gelmiş olucakki iyi güzel dediler. Şimdi ordakiler ve ben düşünüyoruz ya niye böle yaptırmışız diyoruz :D:D Oluyo böle şeyler ya.

kız ben hiç saç modeli araştırmadım ya tacımı gösterdim buna uygun yap dedim ne kadar ruhsuzmuşum hakikaten yaw

cikletim kızsaydın yavrum bana 🙂 🙂 sanki ben çok istiyorum misafir kocam saolsun ...ama artık ben çalışıyorum kimseyi ağırlayamam kusura bakmasınlar gelcek olanlar var beklesin daha onlar...

baldemim işim şu an çok sıkıcı boş boş oturuyorum ...bana iş öğretmelerini bekliyorum ama yılsonu olduğu için kafalarını kaldıramıyor onlarda.bakalım önümüzdeki haftadan itibaren rayına oturur inş. canım

ayy kızlar size habeirm var eşim pazar izinli mis gibi kahvaltı yapıcaz evimizdeee..
kızlar eşime dua edin rütbesi yükselsin bi an öncede pazarları evimizde olalım..hafta sonu hep tekim yada annemdeyim

süper canım maşallahh
Allah rütbesinin yükselmesini nasip etsin tatlı tatlı edin kahvaltılarınızı haftasonu

amin amin amin:süpürge:

cikletim kızsaydın yavrum bana 🙂 🙂 sanki ben çok istiyorum misafir kocam saolsun ...ama artık ben çalışıyorum kimseyi ağırlayamam kusura bakmasınlar gelcek olanlar var beklesin daha onlar...

baldemim işim şu an çok sıkıcı boş boş oturuyorum ...bana iş öğretmelerini bekliyorum ama yılsonu olduğu için kafalarını kaldıramıyor onlarda.bakalım önümüzdeki haftadan itibaren rayına oturur inş. canım

hayırlı olsun canım işin

Geri