Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

öpücük yolliyiver:D:D

kızlar bizim işyernde bir ablamzn eşi vefat etti maddı durmları cok ıyıydı bırde kıyamm evlatlk cocujkları vardı mıllet arkasndan dıyorkı cocugu verr kadın kendıne hayat arkd.blur paraları yedırrı ınsanlr mıdemı bulandırdı gercekten bukadrı olmaz kadın mukemml bır ınsan kıyamm cok sever sayar herkes ınsanlarn yaptıgna bk

böyle diyen insanlar art niyetli demekki.

art niyet az kalır şeytan böyle insanlarn yannda eminim melek kalır nasıl bu kadr kötü olabiliyorlar anlamıyorum kadın aglarken ben seni çok cok sevdım ALLAHIN gücünemi gitti seni aldı diye agladı cok içim parcalandı rabbim kimseye acılar göstermesin

gıslar, eşimin dayısı gelmiş memleketten
beni cok sever ve her zaman bize yük arabasıyla veya gelenlerle
ceviz, pekmez, domates, biber, patates gönderir
burda oğlunda kalıyor.
cumartesi eminönünün altını üstüne getirmeyi planladığımdan
pazar günü kahvaltıya çağırayım dedim bide güzel bir hediye alsam nasıl olur sizce?
yeni ev almış, duvara asılan çelik kaftanlar varya onlardan 3tane alsam nasıl olur?

bence çok güzel olur. duvara asılan çelik kaftan daha önce biyerde görmedim ama tahmin ediyorum güzel bişeydir. eşi varsa onada minik bi bohça tarzında hediye yollayabilirsin. (çorap,çamaşır,eşarp) veya tek parça bişey.
benim öyle insanlara hep bişeyler hediye edesim gelir...

gıslar, eşimin dayısı gelmiş memleketten
beni cok sever ve her zaman bize yük arabasıyla veya gelenlerle
ceviz, pekmez, domates, biber, patates gönderir
burda oğlunda kalıyor.
cumartesi eminönünün altını üstüne getirmeyi planladığımdan
pazar günü kahvaltıya çağırayım dedim bide güzel bir hediye alsam nasıl olur sizce?
yeni ev almış, duvara asılan çelik kaftanlar varya onlardan 3tane alsam nasıl olur?
Canım eminöünde zaten biçok hediyelik şey bulabilirsin içine ne sinerse onu al
Yılbaşında kocasına hediye alcak olan varmı 😀
ben almıcam yılbaşını kutlamayıda sevmiyorum zaten
aaaa oldu ama pek minnak oldu canım

O neden oldu acaba burda bikaç arkadışında öyle olmuştu nasıl düzelttiler acaba. imzamı değiştir bölümünde yazı çıkıyoya ordayken üst kısımda punto büyütme işareti var onu büyütsen biraz düzelirmi acaba

kızlarrr ölmüş vaziyette gelmiş bulunmaktayım. ittiğimden beri bri dakika oturmadan çalıştım. yaranabildim mi hayır. hala dırdır ediyor bitmedi bu iş çok uzadı bitiremediniz mi patladım bende en sonunda. lafımı dedim ters terste baktım gitti odadan ama akıllandımı hayır. bu seferde elemana diyor ahmet bitmedimi hala dosyalar. okumak bişeyi değiştirmiyor demekki kızlar odun heryerde her daim odun.

Geri