Queen_es Yeni Üye Üye 29 Kasım 2011 #1.681 TİTAN' Alıntı: Saatlerde sorun yok Queen, sistem 12 saat üzerinden işliyor o kadar. Genişletmek için tıkla ... bende şuan saat 02:59 pm olarak gözüküyoda o yüzden söyledim Tİtan
TİTAN' Alıntı: Saatlerde sorun yok Queen, sistem 12 saat üzerinden işliyor o kadar. Genişletmek için tıkla ... bende şuan saat 02:59 pm olarak gözüküyoda o yüzden söyledim Tİtan
Queen_es Yeni Üye Üye 29 Kasım 2011 #1.682 ŞIPIDIK' Alıntı: evet sansme işte bide fosfor yok. ikisi haricinde eksik yok sanırım. Genişletmek için tıkla ... çiğdem vardı bir de psikolog
ŞIPIDIK' Alıntı: evet sansme işte bide fosfor yok. ikisi haricinde eksik yok sanırım. Genişletmek için tıkla ... çiğdem vardı bir de psikolog
armaganım Hamiş Melek 29 Kasım 2011 #1.684 TİTAN' Alıntı: Kızlar sorun halloldu 🙂 Ama armaganım ortada yok Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim ama işlerim var o yüzden pc başında sürekli kalıp takip edemiyordum şimdi gördüm
TİTAN' Alıntı: Kızlar sorun halloldu 🙂 Ama armaganım ortada yok Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim ama işlerim var o yüzden pc başında sürekli kalıp takip edemiyordum şimdi gördüm
nickimi kim yedi Hamiş Melek 29 Kasım 2011 #1.687 kafaa madem geldin bi selam verr bebişkooo..çıkıyorumm herkese iyi akşamlarrrrrrr yarın aldığımız yerden devammm
kafaa madem geldin bi selam verr bebişkooo..çıkıyorumm herkese iyi akşamlarrrrrrr yarın aldığımız yerden devammm
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 29 Kasım 2011 #1.688 Nasıl resim yükleyeceğimi bulamadım. resim yükle diyorum sağdan mor sayfa çıkıyo kçüçük 🙁
nickimi kim yedi Hamiş Melek 29 Kasım 2011 #1.689 ne alıyorsakkkk kaldığımız yerden devam diyecektimmm
nickimi kim yedi Hamiş Melek 29 Kasım 2011 #1.690 haaa şıpıdıkkkk esraas da yokk oda benim düğündaş yaaa