tesadüf Yeni Üye Üye 29 Kasım 2011 #1.712 ŞIPIDIK' Alıntı: Tesadüf bilgisayarındaki resmimi kopyaladın nettenmi. bn bilgisayarımda olanı kopyalayamadım allah allah. Genişletmek için tıkla ... netten canım pcden nasıl kopyalanıyor onu bilmiyorum
ŞIPIDIK' Alıntı: Tesadüf bilgisayarındaki resmimi kopyaladın nettenmi. bn bilgisayarımda olanı kopyalayamadım allah allah. Genişletmek için tıkla ... netten canım pcden nasıl kopyalanıyor onu bilmiyorum
tesadüf Yeni Üye Üye 29 Kasım 2011 #1.714 ŞIPIDIK' Alıntı: denemeeee denemeee Genişletmek için tıkla ... pcden deniyorum
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 29 Kasım 2011 #1.715 Tesadüfçüüm netten kopyalama oldu. Teşekkür ederim.
tesadüf Yeni Üye Üye 29 Kasım 2011 #1.716 ŞIPIDIK' Alıntı: nettekinide kopyalayamadım Genişletmek için tıkla ... netteki oluyor canım pcdekinide öğrenmek lazım
ŞIPIDIK' Alıntı: nettekinide kopyalayamadım Genişletmek için tıkla ... netteki oluyor canım pcdekinide öğrenmek lazım
Kafa Hamiş Melek 29 Kasım 2011 #1.717 neyse kızlar hadi bende çıkıyorum herkese iyi akşamlar yarın görüşürk 🙂
tesadüf Yeni Üye Üye 29 Kasım 2011 #1.719 ŞIPIDIK' Alıntı: Tesadüfçüüm netten kopyalama oldu. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... rica ederim canım pcden yüklemeyide öğreniriz
ŞIPIDIK' Alıntı: Tesadüfçüüm netten kopyalama oldu. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... rica ederim canım pcden yüklemeyide öğreniriz
tesadüf Yeni Üye Üye 29 Kasım 2011 #1.720 Kafa' Alıntı: neyse kızlar hadi bende çıkıyorum herkese iyi akşamlar yarın görüşürk 🙂 Genişletmek için tıkla ... iyi akşamlar canım ŞIPIDIK' Alıntı: iyi akşamlarrrrrrrrrr cümleten... son 30 Genişletmek için tıkla ... aynen benimde
Kafa' Alıntı: neyse kızlar hadi bende çıkıyorum herkese iyi akşamlar yarın görüşürk 🙂 Genişletmek için tıkla ... iyi akşamlar canım ŞIPIDIK' Alıntı: iyi akşamlarrrrrrrrrr cümleten... son 30 Genişletmek için tıkla ... aynen benimde