Kafa
Hamiş Melek
devlet bankası canım sağolsunlar personellere kıyak geçiyorlar personel kredisi var çok düşük bir faizi var ihtiyaç anında kredi derdimizde olmayacak
zaten en güzeli o canım devlet bankalrı şuan sağlam bankalar olarak görülüyor
devlet bankası canım sağolsunlar personellere kıyak geçiyorlar personel kredisi var çok düşük bir faizi var ihtiyaç anında kredi derdimizde olmayacak
fiat punto evo aldık canım biz çok memnunuz gidin bir bakın görün deneme sürüşü filan yapın bence memnun kalırsınız canım
amin canım çok sağol inşallah sende gönlüne göre bir araba alırsınız..
evlenirken durumu olupta yardımcı olmayan aile bireylerine kızıyorum bir ara bende kayınpederime kızmıştım hiç yardımcı olmucaklar filan diye ama utandırdı beni kayınpederim saoğlsun 🙂
benim arkadaşımda puntolardan aldı ama onlar çok memnun kalmadılar. onların önceki arabası daha büyüktü ondan galiba 😀
bizim önceki araba renault megane dı.
her modeline bayılıyorum onların ama benzinliydi bizi batırmış resmen.
aslında kendimizde okuyoruz ama niyetlenmiştim daha evlenmeden önce bile kazasız belasız olsunda çikolata dağıtacaktım tesadüf banada gönder demişti bende hala ondan ajanda alıcam 🙂)) koskoca sene bitti bu zamanalrdı galiba
arada dediğim henüz bir kaç kez oldu eşim felan duştan çıktımı eline yapıştırıyorum kuranı oku ben bilmiyorum türkçesinden okuyorum ama kayınvalidem zaten dşarlarda okuyor olabilir bir yasin okusa yeter ben şal alayım hem kızlara hediye hem kapatırlar başını 🙂) pilava felan gerek kalmaz zaten çaya gelecekler

ne güsel afern onlara yok benmkıler pinti saolsunlar hıc yardm etmedıler dıyebılır sadece gelınlıgım ıcın 2 milyar verdı bnm gelnlıgım 3 milyardı onu bıle tam vermedı ama eşim herseyı yaptı salson oyle boyle oldu şükrler olsun
ee bize faydası yok bunun tesadufum olmazkı😀
bizde ben savruğumdur eşim tutumludur o yüzden birikimi eşim yapıyor canım bizimde nakit paramız yok eşim altın düştüğünde altın alıyor yükseldiğinde satıyor öyle öyle birikecek inşallah.
en önemlisi zaten huzur olsun canım gerisi öenmli değil.. girersin eşinle eve kapatırsın kapını ohhh gerisi hikaye
bizdede tam tersi, ben tutumluyumdur eşim harcamayı pek sever ve sürekli harcayacak bir yer bulur
artık eşimin maaşını ben alıyorum benim hesabımda duruyor bütün ödemeleri yapıyorum kenara paramızı koyuyorum sonra diyorum ki para kalmadı🙂