Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

O kadar takı toka varki takmaya zaman lazım ama hala daha alıyorum
ancak misafirlik gezmeye keyfi yerler sabah bunu yapmak içimden hiç gelmiyor baldemcim ya niye böyleyim acaba yazın artık biraz silkinmem lazım

şöyle oluyor 6,45 çalıyor alarm ben yataktan kalkana kadar çalar 7 de anca çıkıyorum mecburen artık yoksa eşim bıraksa kesin 10 da açarım gözümü yüzümü yıkayıp üstümü giyiniyorum ortalıkta bişeyler varsa kaldırp topluyorum eşimin yemeklerini koyurum ancak saçıma tarak sürüp çıkıyorum kremsiz çıkamam 7,30 merdivenelrde oluyorum 🙂

alyans ve ayetel kürsü'lü kolyem'i her zaman takarım
küpeyi de hep kücük küpe takıyorum diğerleri cok rahatsız ediyor beni

bnde cok nadır buyuk halka kupe takarım bınde bır iş yernde bır arkd.evlenmstı hatta sızede bılıosunuz onu hahaha onun dudugnde benm sıyah bır elbısem vardı asklı onu gıydım platform ayakkabı ve altınsaırısı saatımı taktım ve düz föncektırdım dugune gıttım bızm ısyerndekı kızlar takmısda takmslar videoyu ızlerken herkese bakıp bnı en sık secmısler öhö öhöö:D:D
sevıom sadecelıgı ben

bnde cok nadır buyuk halka kupe takarım bınde bır iş yernde bır arkd.evlenmstı hatta sızede bılıosunuz onu hahaha onun dudugnde benm sıyah bır elbısem vardı asklı onu gıydım platform ayakkabı ve altınsaırısı saatımı taktım ve düz föncektırdım dugune gıttım bızm ısyerndekı kızlar takmısda takmslar videoyu ızlerken herkese bakıp bnı en sık secmısler öhö öhöö:D:D
sevıom sadecelıgı ben

harbi yahu ne oldu o kızçe bi ara ortadan kaybolduydu :D:D

O kadar takı toka varki takmaya zaman lazım ama hala daha alıyorum
ancak misafirlik gezmeye keyfi yerler sabah bunu yapmak içimden hiç gelmiyor baldemcim ya niye böyleyim acaba yazın artık biraz silkinmem lazım

şöyle oluyor 6,45 çalıyor alarm ben yataktan kalkana kadar çalar 7 de anca çıkıyorum mecburen artık yoksa eşim bıraksa kesin 10 da açarım gözümü yüzümü yıkayıp üstümü giyiniyorum ortalıkta bişeyler varsa kaldırp topluyorum eşimin yemeklerini koyurum ancak saçıma tarak sürüp çıkıyorum kremsiz çıkamam 7,30 merdivenelrde oluyorum 🙂

bende senn gıbıyım ayılamıyorum oyle cok kolay 😀 7.15 de kalkıp birsey atıstırıom sadece dudak kremımı suruyorum ama saclarım genelde fönlu yada dalgalı oluyor kuaform yakn hemen gıdıp cektırorum açıkcası giyinmeyı sevsemde eşim kıskanıyor buda bnı rahatsz edıyor mesela gecen elbıse gıydımm hemn suratı dusuyor haftasonu kız arkd.gelmıstı kızlarla buluscaktık bnde tayt gıydım uzerne salaş bır bluz veuzerne kurkumu ama bnmkı suratını astı bn cıkncaya kadr ama bu sefer degstrmedm bıktım esorfman gıymekten yada bol salaş pantolonlardan güsel olmam onu rahatsz edıyor anlamıyorum bn gurur duyarm

Geri