Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Birgün annemle yatıoruz. Gecenin kaçı olmuş. Rüyamda bitane hırsız çantamı kapıyo kaçıyo. Bende hırsızın peşinden kovalıyorum. Sonra hırsızı bi yakalıyorum.
Amanınnn bi çığlıkla uyanıyorum 🙂 Ellerim annemin saçında :smokin: Annem uyku sersemi afallamış aptallaşmış kadın. Noluyo napıyosun kızım sen delirdinmi diyo. Bende a anne tamam yat yok bişi diyorum. Tekrar yatıyoruz. gene çantamı kapıyo. Ben gene yakalıyorum. Yine bir çığlık annemin saçlarında gene ellerim. Kadının saçını çeke çeke bi hal olmuşum. Annem en sonunda iyimisin kızım sen git yatağında yat yoksa bu gece sen beni öldürücen dedi ayakucuma yattı.

:haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:

Daha küçükken vardı bu huy bende. İlkokula gidyoruz. Kardeşimle okuldan geldik. Annem çalışıyo ikimiz varız. Yemeğimizi yedik yattık kardeşimle.
Rüyamda ne gördüysem uyurken kardeşimi baya tekmelemişim. Zavallımda benden tırsmış ablama noldu diye. Çocuğa kal gelmiş heralde sonra yanımdan kalktı ağlayarak. Bende uyandım o esnada. Aradan yarım saat geçti çocuğun bacağı mos mor olmuştu. Nasıl başardıysam 🙁((

Birgün annemle yatıoruz. Gecenin kaçı olmuş. Rüyamda bitane hırsız çantamı kapıyo kaçıyo. Bende hırsızın peşinden kovalıyorum. Sonra hırsızı bi yakalıyorum.
Amanınnn bi çığlıkla uyanıyorum 🙂 Ellerim annemin saçında :smokin: Annem uyku sersemi afallamış aptallaşmış kadın. Noluyo napıyosun kızım sen delirdinmi diyo. Bende a anne tamam yat yok bişi diyorum. Tekrar yatıyoruz. gene çantamı kapıyo. Ben gene yakalıyorum. Yine bir çığlık annemin saçlarında gene ellerim. Kadının saçını çeke çeke bi hal olmuşum. Annem en sonunda iyimisin kızım sen git yatağında yat yoksa bu gece sen beni öldürücen dedi ayakucuma yattı.

:puha:.........................

analara el kalkarma kız yolmuşun ananı hahaha insan uyku halıyle boyle ypabılıyor bır gecede bız kuzenmle böyle gülmekten catlıyoz yazlktayız yerde yatıyoruz ıkımznde sacları bele kadr uzun 2 sene once falan bız gulmekten gozlermzden yas gelrken kapı bırden acıldı kapıda devasal iri bir kadın sacları boyle eletrk carpmıs gıbı dıkelmış üzernde uzun gecelıgı vr rengıde acık karanlkta bellı oluyor eğılııp saclarımızı bır kavradı ikmizin kafasını tokusturdu biz ne oldgumuzu sasrdık anladık ki o an gelen cadolaz halam yanı kuzenmn annesnden baskasıdegılmış hahaha hahaha

Benim böyle olaylarım çok var kızlar biliyosunuz az çok zaten 🙂
geceleri kalkıp kargo poşeti arardım evde. Hayvan arardım 🙂

Geri