Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ayyy eltimi Allah düşmanıma vermesin
bulmayın kızlarr bekar kalsınlar sefa sürün sizde hahaha
hepsi bir deildir elbet ama anlaşabileceğim biri olsun isterdim. ama bölede çok rahatım yaw ohh kim kime dım dıma

benim kaynım ister evlenek 21 yaşında ama hep 5 sene sonra dedikleri için çocuk gündeme bile getiremiyor 🙂 çalışıyor askerlik yok evi var bilzeik yapıyor şimdi 🙂

daha nice birlikte ömür geçireceğiz yıllar aylar olsun tesadüffffff

valla aslında böyle daha anlamlı oldu ne ayımız ne günmüüz sıradan bir gündü ama en güzeliydi bence bana diyor doğum günün değil ay dönümü değil tanışma dğeil acaba atladığım birşey mi var 🙂 espiri yapıyor sözde hep o günlere önem vermişiz terliğine baktım diyor yoksa bunun içindede bişeymi vardı da ben göremedim bende tekrar bakınca çıkarıp terliğin içine bakıyor bazen kızdırsalarda gerçekten farklı bir şey evlilik

sıradan bir günse o pastayı hangi ara aldı yahu. Bende gelince boynuna atlarım notta yazayım o zaman fazla vaktimiz yok bu aylık yetsin bu kadar bencede evlilik çok güzel sahil ben de çok memnunum hayatımdan

evet canım iki kişi arasında huzur en önemlisi ve dışardaki kişilerin karışmamasıda çok öenmlii..

benimde şeker gibi bir kayınvalidem vede beni asla kimseye ezidrmeyen bie kayınpederim var çok şükür,görümcemide gülün dikeni olarak kabul ediyorum artıkın hahaha

tabiki öylesin canım seviyom kız seni 🙂

sende çok şanslısın kıymetini iyi bil kuzuu o şeker insanların.insan sevildiğini gördükçe kocişine daha bi aşık oluyor moral oluyor.bende seni seviyomm kızz :kiamam:*

baldem bence bişeye karışmamak lazım. çünkü iyide yorum etsen kötüde etsen elti diolar
ya bu elti düşüncesi insanların kafasına öle bi yerleşmişki ne yapsa suç oluo
ya da bende öle oldu.
ben onların nişanlarına gittiğimde ne kadar güzel duygularla gittim ay kaynım nişanlanıo
işte benimde bi ark.ım olcak artık die
onlar ailecek ne yaptılar hoşgeldin demediler
pastalarını keserken kurdeleyi keserken yandan yandan bana bakıp güldüler
çok şaşırmıştım böle bişiy beklemiodum
kıskanıcağımı düşünmüşlerdi herhalde ya da kıskandırmayı
bizler ne kadar güzel düşünerek başlasakta karşı taraf art niyetli ise olmayınca olmuo

birisi yok demekki hayatında yoksa evlencem evlencem diye tutturduydu :D:D

bizimkiler modern medeniler ayak uydurmak lazım
ben en başından mesafeli selam kelam diğeri onlar gibi olsun isterler
okumuş tahsili olsun medenili olsun bakımlı olsun 🙂

var sanırım telefon da mesajlaşıyor ama ciddi değil sanırım aman anlatmasın bilmeyeyim

baldem senin kaynın için demiyormu kızçen 🙂))

baldem bul bir tane diye

kaynım diyor ama kızçe demiyor, sadece baldem gibi akıllı, alçakgönüllü olsun diyor
ama farklı bir profilde istiyor diğer gelini
çalışmayan onunla aynı evde oturacak onun misafirlerini ağırlayacak işini görecek birini istiyor, zaten hep köylerinden bakıyor. kaynımda önce baldeme göster o ok derse bakarım yoksa bakmam diyip zor durumda bırakıyor biraz ama hoşuma gidiyor öyle demesi🙂

:dugun:
erkek kardeşim evlenirken bende herşeyin en güzelini yapıcam Allah kısmet ederse, çünkü onun eşi benim kardeşim olucak
bohçasına en güzel şeylerin alınmasını isterim ve bizzat orda bulunmak isterim. Ama kaynımda bana sorulursa giderim alışverişe ve yorum yaparım onun dışında misafir gibi gelir misafir gibi giderim.
Allah bize gösterir Inşallah o günleri

ben yanımda kimseyi istemedim eşimle ikimiz gittik bohça alışverişine

Geri