Kafa Hamiş Melek 1 Aralık 2011 #2.561 ikranurr' Alıntı: Nerden çıktı canım? Size şimdilik vereceğim en güzel habeer, 10 ocakta anacığıma kavuşmuş olmak nasipse. Onuda biliyonuz zaten... Genişletmek için tıkla ... ay bizde kaynana olcaz dedin ya bende ordan ümitlendiydim
ikranurr' Alıntı: Nerden çıktı canım? Size şimdilik vereceğim en güzel habeer, 10 ocakta anacığıma kavuşmuş olmak nasipse. Onuda biliyonuz zaten... Genişletmek için tıkla ... ay bizde kaynana olcaz dedin ya bende ordan ümitlendiydim
cimcime eses Yeni Üye Üye 1 Aralık 2011 #2.562 aşkkelebeği' Alıntı: bende fena kayanana olurum Genişletmek için tıkla ... Düşünsene kelebek, çocuğuk oldu büyüdü ve evlendi, gelinde arkandan saydırıyo
aşkkelebeği' Alıntı: bende fena kayanana olurum Genişletmek için tıkla ... Düşünsene kelebek, çocuğuk oldu büyüdü ve evlendi, gelinde arkandan saydırıyo
niers Yeni Üye Üye 1 Aralık 2011 #2.563 Kızlar ben geldim.İşlerim fena yoğun ama artık dayanamadım ara verdim. Sürekli aynı işi yapmakdan içime daral geldi.
Kızlar ben geldim.İşlerim fena yoğun ama artık dayanamadım ara verdim. Sürekli aynı işi yapmakdan içime daral geldi.
cimcime eses Yeni Üye Üye 1 Aralık 2011 #2.564 Kafa' Alıntı: ay bizde kaynana olcaz dedin ya bende ordan ümitlendiydim Genişletmek için tıkla ... Yok kıız, ama nasipse oluruz niye olmayalımki?
Kafa' Alıntı: ay bizde kaynana olcaz dedin ya bende ordan ümitlendiydim Genişletmek için tıkla ... Yok kıız, ama nasipse oluruz niye olmayalımki?
Kafa Hamiş Melek 1 Aralık 2011 #2.565 niers' Alıntı: Kızlar ben geldim.İşlerim fena yoğun ama artık dayanamadım ara verdim. Sürekli aynı işi yapmakdan içime daral geldi. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin minik kuş
niers' Alıntı: Kızlar ben geldim.İşlerim fena yoğun ama artık dayanamadım ara verdim. Sürekli aynı işi yapmakdan içime daral geldi. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin minik kuş
cimcime eses Yeni Üye Üye 1 Aralık 2011 #2.566 niers' Alıntı: Kızlar ben geldim.İşlerim fena yoğun ama artık dayanamadım ara verdim. Sürekli aynı işi yapmakdan içime daral geldi. Genişletmek için tıkla ... Niersim canımcım, evde iş, işte iş valla bugünler zor günlerin yaa 🙂)
niers' Alıntı: Kızlar ben geldim.İşlerim fena yoğun ama artık dayanamadım ara verdim. Sürekli aynı işi yapmakdan içime daral geldi. Genişletmek için tıkla ... Niersim canımcım, evde iş, işte iş valla bugünler zor günlerin yaa 🙂)
Kafa Hamiş Melek 1 Aralık 2011 #2.567 ikranurr' Alıntı: Yok kıız, ama nasipse oluruz niye olmayalımki? Genişletmek için tıkla ... canım ya ben yanlış anlamışım kusura bakma amin inşallah dediğin gibi rabbim bizede nasip eder 🙂
ikranurr' Alıntı: Yok kıız, ama nasipse oluruz niye olmayalımki? Genişletmek için tıkla ... canım ya ben yanlış anlamışım kusura bakma amin inşallah dediğin gibi rabbim bizede nasip eder 🙂
cimcime eses Yeni Üye Üye 1 Aralık 2011 #2.568 Kafa' Alıntı: canım ya ben yanlış anlamışım kusura bakma amin inşallah dediğin gibi rabbim bizede nasip eder 🙂 Genişletmek için tıkla ... Tabi Rabbim o güzel haberleri hep beraber paylaşmamızı nasip etsin 🙂)
Kafa' Alıntı: canım ya ben yanlış anlamışım kusura bakma amin inşallah dediğin gibi rabbim bizede nasip eder 🙂 Genişletmek için tıkla ... Tabi Rabbim o güzel haberleri hep beraber paylaşmamızı nasip etsin 🙂)
twettysale Yeni Üye Üye 1 Aralık 2011 #2.569 Kleo benim 🙂nick degiştirdim kızlar takip filan etmesinler kim oldugumu bulmasınlar dedim 🙂bir tek bekar kalan da benim
Kleo benim 🙂nick degiştirdim kızlar takip filan etmesinler kim oldugumu bulmasınlar dedim 🙂bir tek bekar kalan da benim
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 1 Aralık 2011 #2.570 teşekkürler kelebek ve baldem. öptüm. gelemezsem by by kızlar younlaştım