Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

nilaycım bencede çocuk için kafa patlatman şuan çok erken zamanı gelince olacaktır elbette sen şuan evini kocişini düşün ve ilerisi için sağlam atacağınız adımları ee güzel giden bu işikide neden çocuk olmasın sonrası tam süper olacak o zaman*:leylek

nilaycım bencede çocuk için kafa patlatman şuan çok erken zamanı gelince olacaktır elbette sen şuan evini kocişini düşün ve ilerisi için sağlam atacağınız adımları ee güzel giden bu işikide neden çocuk olmasın sonrası tam süper olacak o zaman*:leylek

Amin kuzucum amin inşallah hayırlısıyla.
Hamiş kalcam demiyorum kız bunun için hazırlıkda yapmıyoruz,korunuyoruz.
Sadece şu smileri gördükçe içim gidiyor.Malum dönem öncesi duuygusal sendrom içindeyim.

ne için acele ediyim ki klavyeyi hızlı kullanıyorum alıskanlk işte normaldede hızlı yazarm msj yazarkende kısaltlmş kelımeler kullanırım fazla mı yazıyorum burda işim olmayınca yazıyorum işte:küstüm::küstüm:
ya bu kız beni niye her zaman yanlıs anlıyo anlamıyorum..
kuzucumm karısık yazıyosun akıcı konusmuyosun anlamıyorum ben ondan öyle söyledim..
bak bu mesajında gayet akıcı yazmıssın..güzellik yanlıs anlama artık beni kırılcem bigün :uhh:

olur olur tabiki allahın takdiri ki senin bileceğin iş öyle güzel şeyler bilinç altı yap yoksa kafanda her ay acaba hamilemiyim düşüncesi olur buda beyninin yorar

Kız yok öyle bir düşünce.Abovvv smile gördüm duygusala bağladım.
hiç bir hazırlık yokken ha diyince olcek değil ya hahaha
Daha erken kızlar farkındayımmm malum dönem diyommm oy oy :d050:

Geri