Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

aa hadi ya aldığımız şeyler mi tuz alsak tuz mu eksilmimuş
en çok şeker gidio valla şeker almak lazım da çok uzak bizim marketten tuz almalı

onun niyeti herhalde berektli ya pirinç felan o bakımdan bende bu tarz şeylerin inancı oldukça fazladır esen ne bileyim ertkileniyorum ve dikkat de ediyorum allah bol kazançla birlikte berekrtte versin herkese

ben özellikle hurma çekirdeğinin gerçektende etkisine inanıyorum senelerdir cüzdanımda bir tl de olsa hiç eksilmez hiç bir hurma çekirdeğini atmam hacıdan getiyoular bir tane yerim çantama koyarım cizdanıma inan 1 2tl mutlak hep çıkar

benim cuma akşamım 4 saat temizlikle geçti.
cumartesi dinlenme, puzzle yapmayla
pazarda yakın arkadaşıma bebek sevmeye, ordan anneme geçtim.

kızlar size bulamadan bahsediyorudm ya.geçenlerde buldum aldım fotosunuda ekledim ama isim veremiorum 🙂

ben baktım bloğuna ama bizim buralarda hiç öle bişi görmedim rastlamadım.
şu kahvaltı dükkanlarına gittiğimde daha bi dikkatli bakip sorayım merak ettim 🙂

onun niyeti herhalde berektli ya pirinç felan o bakımdan bende bu tarz şeylerin inancı oldukça fazladır esen ne bileyim ertkileniyorum ve dikkat de ediyorum allah bol kazançla birlikte berekrtte versin herkese

ben özellikle hurma çekirdeğinin gerçektende etkisine inanıyorum senelerdir cüzdanımda bir tl de olsa hiç eksilmez hiç bir hurma çekirdeğini atmam hacıdan getiyoular bir tane yerim çantama koyarım cizdanıma inan 1 2tl mutlak hep çıkar

Bende yapim bunu

kızlar bende cumartesi çarşıya çıktım annemle gezdik tozduk eve gelince temizlik yaptım ütü yaptım..

pazarda eşimle dışarı çıktık gezdik azcık sonra ben anneme geçtim akşamda eşimle market alışverişi yaptım...

işte bu kadar 😀

günaydın kızlar yeni bir haftadan dilerm güsel bir hafta olur hepimiz için

cuma günü biliyorsunuz eşim yoktu misafirim geldi 23.30 da gittiler bende o saatten sonra ertesi gün için hazırlık yaptım gece 3 de yattm sabah eşim geldi 9 da uyandım kahvaltı hazırlk temizlk derken misafirler geldi yorucu bir gün geçirdim dünde nöbetçiydim sabah 9 gece 12 ye kadr şuanda ölmüş giibiyim tek istediğim eve gidip uyumak

Geri