Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

akasyacm senn sebebbn ıkı canlsın sen🙂)ya ben cumartesı yaptıgım mamalara dayanamadım rejim falan kalmadı 3 dilim brovni yedim
biri bizi durdursun🙂))

eh nasip dşyelim ozaman:D:D

föncükler napsınnn heeee:D:D:D:D

kızlar ben cumartesi ıspanaklı börek yaptım ya cok kuru oldu mısafırlere ıkram etmeden buzluga attım kıyamadm cope atmayı ama yenecek gıbıde degıl neden ki

böreğin içine yağ süt karışımı sürmedin mi canım

akasyacm senn sebebbn ıkı canlsın sen🙂)ya ben cumartesı yaptıgım mamalara dayanamadım rejim falan kalmadı 3 dilim brovni yedim
biri bizi durdursun🙂))

kızlar ben cumartesi ıspanaklı börek yaptım ya cok kuru oldu mısafırlere ıkram etmeden buzluga attım kıyamadm cope atmayı ama yenecek gıbıde degıl neden ki
bende ısp gül böreği yaptım
fbörekler benimde kuruydu
üzerlerine sıcakken su serpiştirdim..
üzerine bez serdim beklettim
yumusacık olmuslardı

bende geçen hafta ıspanak böreği yaptım.su böreğıyle karıştırdım herhal 😛 😛 bütün ıspanakları bikata koydum.bide üstüne soda döktüm kestim fırına verdim.hamurlar eridi sadece ıspanaklar kaldı hahaha

biri bizi durdursun🙂))

iyiyiz tatlım ben dans ediyorum :dans: sen ne yapıyorsun bakalım

amannnn ne yapayım beya bende çalışıyorum işte bildiğiniz gibi beya uykum geldi yawww

biri bizi durdursun🙂))

böreğin içine yağ süt karışımı sürmedin mi canım

yağ süt sürünce kuru olur canım yumurta sarısı yoğurt süt ve yağ koymak lazım ama yoğurt muhakkak bide kankamın dediği gibi fırından çıkar çıkmaz üzerine su az su serpip üzerini bezle kapamak lazım

maden suyu yogurt tuz 2 kaşık zeytıonyagı ıcıne dısna sürdüm şimdi odadaki arkd.konuşuyoruz sanırım yufka bayattı bugun olmazsa eve gıdınce cıkarrım buzluktan uzerne yogurt zeytınyafı yumurta karısımı surup fırna verım olurmu ki

yok kuzu olmaz o daha sürme ısıt onu biraz üzerine su serp bezle ört bakalım o zaman yumuşar diye düşünüyorum

Geri