aşkkelebeği Hamiş Melek 5 Aralık 2011 #3.571 kimseler kalmamış benmde saatim geldi eve herkese hayırlı akşamlar yarına kadr iyi bakın kendinize aeo kızlar
kimseler kalmamış benmde saatim geldi eve herkese hayırlı akşamlar yarına kadr iyi bakın kendinize aeo kızlar
cimcime eses Yeni Üye Üye 5 Aralık 2011 #3.572 ohh yemeğimi yedim geldim, ama toplamak lazım şimdi. Armağan senden kıskadım markarna yaptım, iki tabak yedim 🙂)
ohh yemeğimi yedim geldim, ama toplamak lazım şimdi. Armağan senden kıskadım markarna yaptım, iki tabak yedim 🙂)
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 5 Aralık 2011 #3.573 İyi akşamlar kelebek. mesai saati biten kızçeler.
nickimi kim yedi Hamiş Melek 5 Aralık 2011 #3.574 bende çıkmak üzereyim herkese iyi akşamlar..armagancım yarın sofranın detaylarını anlatırsın kocacın beğenecek mi🙂) ne iltifatlar alacaksın bakalım..
bende çıkmak üzereyim herkese iyi akşamlar..armagancım yarın sofranın detaylarını anlatırsın kocacın beğenecek mi🙂) ne iltifatlar alacaksın bakalım..
tesadüf Yeni Üye Üye 5 Aralık 2011 #3.575 Kafa' Alıntı: çok güzel yorumlar var nette bu kitapla ilgili çok merak ettim doğrusu.. birde tesadüfcüm bunun bir filmi varmış onu izledinmi Genişletmek için tıkla ... yok canım izlemedim kitaplardaki tadı filmler vermiyor ama zaten
Kafa' Alıntı: çok güzel yorumlar var nette bu kitapla ilgili çok merak ettim doğrusu.. birde tesadüfcüm bunun bir filmi varmış onu izledinmi Genişletmek için tıkla ... yok canım izlemedim kitaplardaki tadı filmler vermiyor ama zaten
Kafa Hamiş Melek 5 Aralık 2011 #3.576 tesaduf' Alıntı: yok canım izlemedim kitaplardaki tadı filmler vermiyor ama zaten Genişletmek için tıkla ... evet onun yorumlarınıda okuyordum şimdi internetten 🙂 neyse ben kitaplarına başlıyım bakalım tavsiye için teşekkürler tekrar 🙂
tesaduf' Alıntı: yok canım izlemedim kitaplardaki tadı filmler vermiyor ama zaten Genişletmek için tıkla ... evet onun yorumlarınıda okuyordum şimdi internetten 🙂 neyse ben kitaplarına başlıyım bakalım tavsiye için teşekkürler tekrar 🙂
Kafa Hamiş Melek 6 Aralık 2011 #3.578 ŞIPIDIK' Alıntı: Günaydınlar hatunlar... Genişletmek için tıkla ... günaydınnn şıpıdıkçımmm 🙂 herkese günaydın kızlarrrr..
ŞIPIDIK' Alıntı: Günaydınlar hatunlar... Genişletmek için tıkla ... günaydınnn şıpıdıkçımmm 🙂 herkese günaydın kızlarrrr..