Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

evit kafanın enn merkezi yer tam göbekte kafa ben gelsem beni gezdirirmisin bacım şu meşhurrr bi yer var ya hani cadde ora gidelim senle çok özledim bugün hemşerim geldi bura tanıdık misafir birde şu meşhur tatlısından getirmiş.ağlıcaktım yerken havasını suyunu özledim bea

bende leoparlı bişiler istiyorum ya bakalım ne denk gelecek bananen_smilies015

ay bu ara takmıştım leopar desenli çok istiyordum hemen kaptım bir tane hoş elle tutulur bir yanı yok ama neyse hahaha

Kafa senin merkezi yer herhalde bizim sanayide bırak doncu market bile ta nerde 🙂)

evet canım merkezde benim yer o yüzden rahatım,,sen sakın orda doncu aramayasın kızzzzz ben sana alır yollarım sen dur durdugun yerde hahaha

evit kafanın enn merkezi yer tam göbekte kafa ben gelsem beni gezdirirmisin bacım şu meşhurrr bi yer var ya hani cadde ora gidelim senle çok özledim bugün hemşerim geldi bura tanıdık misafir birde şu meşhur tatlısından getirmiş.ağlıcaktım yerken havasını suyunu özledim bea

ay gezdiririm şekerim neden gezdirmeyim..suyu güzel şekerim ama havası için bişey söyleyemem malum biliyorsun bura biraz kötü kokar hahaha

kızlar ben oglen saat 12.30 cok sıkıldım anneme gıttım geldım sohbet ettık annemn evi iş yerime cok yakın arka kapıdan cıkınca 2 dk annemdeyım:D:D

kızlar benm profılme bı bakarmsın bır sey yazdmda

Geri