Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kızlar selam

öğlen arasında aşağıdaki kavanozların en büyüklerinden aldım 4 er liradan baya ucuzuma gitti.
birde brezilya bıçağı almıştım vandan çok memnundum ondan aldım 2tane daha
aklınızda olsun çok güzel kesiyor.

Yeniden Yönlendirme Bildirimi

bu kavonozlar gerçekten çok güzel duruyor. ben çeyize bunlardan alıcaktım denk gelemedim. başka almıştım.

Şıpıdık salatan çok güzel olmuş canım eline sağlık. tarifini aldım.
ayın 24ünde önemli misafirim gelecek kızlar. menü hazırlayayım paylaşıcam sizlerle...

bu kavonozlar gerçekten çok güzel duruyor. ben çeyize bunlardan alıcaktım denk gelemedim. başka almıştım.
bende hep almak istedim bi türlü denk gelmedi bugün bulunca uygunda gördüm aldım. ama 10 tane alasım geldi zor tuttum kendimi. yine alırım muhtemelen 4 tl ucuz çünkü.

sağol canım ister istemez unutuluyor ameliyat yeri ağrı olmayınca sonra kendini hatırlatıyor😀
nereden bakıyorsunuz canım evlere? biz anadolu yakasından aldık, 2-3 günde bir gidip bakıyoruz bir değişiklik var mı diye😀 görmemişin oğlu olmuş misali

baldemcim şerifali var bilirsin ataşehirin karşısında oralardan bakıyoruz canım. annemlere çok yakın hemde merkezi diye.
proje fiyatları yüksek geldi şimdilik projelere bakamıyoruz canım.
sonrasında hayırlısı.

baldemcim şerifali var bilirsin ataşehirin karşısında oralardan bakıyoruz canım. annemlere çok yakın hemde merkezi diye.
proje fiyatları yüksek geldi şimdilik projelere bakamıyoruz canım.
sonrasında hayırlısı.

evet canım biliyorum servisle hergün geçiyoruz ordan.
ev alırken cok şeyi düşünmek gerekiyor ilerde cocuk olunca ulaşıma vs yakın olmalı
ve aileye yakın olmak da avantajlı
Allah hayırlısını nasip etsin Inşallah

şıpıdıkkkkk bu salatayı bende çok yaptım abimin misafirleri varken bayılarak yedikkk valla çok leziz oluyor sende döktürmüşsün ayy bende yemeklerimi çekmek isterim ya çok renkli tabaklar çıkarıyorum ama makinem yok işte ne güzel olur resimlesek yupis

Geri