Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
günaydın kızlar ben geldimm. peeh e nasıl ulaşacağız die sormuşsunuz o diğer şeydemi kaldı benim üyeliğim orda devam isterseniz mesaj atayım msn mi vereyim ona. ordanda burda olduğumuz söyleirm
Evet canımcım, dün doktora gittim bir dolu olumsuz şey söyledi.
Bugün bir doktora msj attım, gayet sağlıklı gebelik, bu değerle dış gebelik olmaz dedi 🙂)
2 haftaya kadar kalp atışını duyarmışız, şimdi kan testine gidiyorum inşaAllah yükselmiştir değer..
Kızlar ben peh e ulaştım özelden. İşleri çok yoğun olduğu için gelemiyormuş yıl sonu diye.
Hepinize çok selam söledi. Düğün tarihini konuşmuşlar mayıs sonu olucakmış sanırım. Haziran temmuzda yerler dolmuş tanıdık düğünleri falan varmış.
Sahilim misafirim eşimin liseden arkadaşı. Gelin arabamız onların arabasıydı. Çok mutlu olmuştum arabamıza. Ondan hem iyiliklerinin karşılığı olarak iyi bi ziyafet hazırlamak istiyorum hemde ilk kez gelecekler ve gelir durumları vs baya iyi. Eşi hamarat mı bilmiyorum ama iyi olmalı masam.
Niersim reglin gecikmiş canım hakkından hayırlısı olsun ablacım. Allah hayırlı zamanda versin inşallah
Mormenekşem seninle hiç karşılaşamadık. 7. Ayınız kutlu olsun. Allah mutluluğunuzu daim etsin. Biz ay sayıyorduk hep ama yıl geçti ya şimdi, dün 7si olduğunu sen demesen hatırlamıcaktım bile.
İkracım değerlerin düşük çıkmış duam seninle canım.
Tahlillerin inşallah iyi çıkar.
Hiç üzülme uzaktasın diye bizler tüm kalbimizle oradayız.
armağanım günaydın canım iç sütünü bekletme bebişini J
evdemisin bugün canım.
Akasyacım peeh işini organize etsen çok güzel olur.
Evet canımcım, dün doktora gittim bir dolu olumsuz şey söyledi.
Bugün bir doktora msj attım, gayet sağlıklı gebelik, bu değerle dış gebelik olmaz dedi 🙂)
2 haftaya kadar kalp atışını duyarmışız, şimdi kan testine gidiyorum inşaAllah yükselmiştir değer..[/QUOTE]
iyi iyi ikracım. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kızlar ben peh e ulaştım özelden. İşleri çok yoğun olduğu için gelemiyormuş yıl sonu diye.
Hepinize çok selam söledi. Düğün tarihini konuşmuşlar mayıs sonu olucakmış sanırım. Haziran temmuzda yerler dolmuş tanıdık düğünleri falan varmış.