Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

suan 12 haftalık canım
3 ayım bitti
aslında normalde cinsiyet 14.haftada belli oluyormuş
ama 10 ya da 11.haftaya girerkende kendini gösterebiliyormuş
bizde doktor söyleyince cok sasırdık haftaya kontrolum var bakalım her defasında tekrar soruyoruz ama kız diyor doktor
tabi en iyisini allah bilir sağlıklı olsunda ben başka birşey istemiyorum
şimdi bebeğim 59mm-14 gr ağırlığında
şimdi ne kadarlık oldu ki cinsiyeti belli oldu minik fasulyenin( birliktelik ) ya

ikra gözün aydın cnm sevindim senin adına
kızlar bu işlerden hiç anlamıorum şimdi şöle kand eğerlenie göremi bkıolar kan değeri düşünce düşk çıkınca hamilemi anlamadım.
birde düşük olması için sancı fln olması gerekmiomu

canım bazen bebek idrardan kendini gösteriyormuş
ama bu hormonlara bağlı olarak değişiyormuş zaten silik çizgi de bundan

ama asıl önemli kan testi bazen ordada henüz erkense değerler belirliyor
haftalık düzene göre değerler var
mesela o değer ilk teste dusuk cıkabilir bu kesın hamıle olmadıgın anlamına gelmıyor
sonradanda yukselebılır o deger ama bellı bır aralıkta ıse
değerler şöyle;
3. hafta 5 – 130
4. hafta 75 – 2.600
5. hafta 850 – 20.800
6. hafta 4.000 – 100.200
7/12. hafta 11.500 – 289.000
13/16.hafta 18.300 – 137.000
17/24.hafta 1.400 – 53.000
25/40.hafta 940 – 60.000

ikra gözün aydın cnm sevindim senin adına
kızlar bu işlerden hiç anlamıorum şimdi şöle kand eğerlenie göremi bkıolar kan değeri düşünce düşk çıkınca hamilemi anlamadım.
birde düşük olması için sancı fln olması gerekmiomu

hmm anladım cnm şimdi
peki düşük olunca ağrı sancı olmuyormu yani benim bildiğim düşük olduğunda çok sancı oluyormuş adet sancısı gibi.hatta ertesi gün hapı kullandığımda çok kanamam olmuştu ebe düşük yapmış olabilirsin dr ye git dedi hemen telde anneme tel ettim kaç kere çocuk düşürdüm düşük yapan öle dolaşabilirmi korkma fln demişti bencede yani filmlerde gördüğümüzde hep ağrılı ve sancılı olandır

üstelik belli bir zaman sonra kan ile annenn sağlığınıda tehlikeye atıomuş
lisede sağlık dersinde de öğrenmiştik. benim 10 gün geçti kadın bana düşük demişti
ondan sonrada ebemi değiştirmeye karar vermiştim zaten.

onu doktordan duymadım caanım ama etraftan duymuştum
aynı adet agrısı gıbı kasıklarda ve karında sancı oluyormuş
hmm anladım cnm şimdi
peki düşük olunca ağrı sancı olmuyormu yani benim bildiğim düşük olduğunda çok sancı oluyormuş adet sancısı gibi.hatta ertesi gün hapı kullandığımda çok kanamam olmuştu ebe düşük yapmış olabilirsin dr ye git dedi hemen telde anneme tel ettim kaç kere çocuk düşürdüm düşük yapan öle dolaşabilirmi korkma fln demişti bencede yani filmlerde gördüğümüzde hep ağrılı ve sancılı olandır

Geri