Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende dün aldığım kavanozlara erzakları doldurdum. erzakları mutfak dolaplarını bi güzel toparladım. baya verimli bi akşamdı. akşama ızgarada tavuk yapıcam. sabah 7.22 ye kuruluydu saat. 7.18 de bi uyandım zeytinyağına koysam ya şimdiden tavukları diye bi sıçradım mutfağa kızlar çok komikti halim. eşim geldi bakıyo bu napıyo diye.
huzurum bazen bnde oluyorum üzülme yogurt mayaladıgmda saatı kurup gece kalkman gerekıyor satten fırlıyorm yataktan bıraz fasla beklesn ekşiyor çünkü eh napaılm kadın olmak sorumluluk ve zor iş
kızlar doğalgazlarınız ne kadar geldi.
bizim 105 geldi. misafirler var diye normalde o kadar gelmezdi.
birde sizle konuştuktan beri ketıl kullanmıyorum bakalım kaç gelecek elektrik gerçi bu ay anlaşılmaz misafirler vardı diye ama bidaki ay bekliyorum azalmasını.
kızlar doğalgazlarınız ne kadar geldi.
bizim 105 geldi. misafirler var diye normalde o kadar gelmezdi.
birde sizle konuştuktan beri ketıl kullanmıyorum bakalım kaç gelecek elektrik gerçi bu ay anlaşılmaz misafirler vardı diye ama bidaki ay bekliyorum azalmasını.