Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vallamı diyosun yaaa. Cevap falan yazmayınca bana kızdın sandım 🙁(
ben seni sevdiğim için diyorum takılıyorum cidden. Delisin kızım işte :d
seviyorum seni...
yarında seni arıcam evden
aslında evet delilik ama tesadüf yani bilerek sadece tesadüfü almıştık o zaman derleo ayşeyle buluşup gidicektik yanına iş yernini adresini felan vermişti öyle oluncada iş yerinin numarasını arayıp tesadüfü sormuştuk babasıda cepini vereyim dedi bende hani garip olmasın diye verin demiştim madem arkadaşı bozuntuya vermedik
yani blerek yapılan bişey değildi şıpicim zaten burdan hergün konuşuyuruz
yok ya ben telde konuşmadım sahiloyla.
burdan yazdım ya deli bu kız çatlak bu kız hazır cevap dedim bide.
ay acaba dediğime kızmışmıdır alınmışmıdır diye kendi kendime paronoya yaptım hiç kimseyi kırmak istemem valla burda.
Ya bence abartılcak bir duum yok baldemle knouştuğum içinde mutlu oldum selamlaşmak merabalaşmanın veya ortak tanıdıklar yada işlerin olması kötü bişey değil öyle birşey yine denk gelse seve seve arar seve seve konuşurum
ki baldem de aynı düşüncede olduğunu kalben hissediyorum
kuzu valla hatcadan beni bulunca çok sevindim nasıl heyecanlandım hatca seni deyince selamı var dedi ya havamıda attım valla kıza 🙂) iyi yaptın bebişimmm
yarında seni arıcam evden
aslında evet delilik ama tesadüf yani bilerek sadece tesadüfü almıştık o zaman derleo ayşeyle buluşup gidicektik yanına iş yernini adresini felan vermişti öyle oluncada iş yerinin numarasını arayıp tesadüfü sormuştuk babasıda cepini vereyim dedi bende hani garip olmasın diye verin demiştim madem arkadaşı bozuntuya vermedik
yani blerek yapılan bişey değildi şıpicim zaten burdan hergün konuşuyuruz
ben seninle aramdaki diyooğu tarif bile edemem 🙂
telefona yansıtmamıştık daihilini bile verdi benimde biliyorsun iş yerimi drek hat ararsın konuşuruz gerek olduğunda 🙂