Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

selam kızlar kociş gelmek üzere.
bende tavukları ızgaraya koydum çorbamı salatamı yaptım bekliyorum
size bakayım dedimmm

öptüm herkesi bida
güzel geçsin haftasonlarınız.

nickimikimyedii sende çıkan o birliktelğin sebebini buldum canım sitemizde yasak olan kelimeler var sanırım yeni düzenlemede o kelimelere koruyucu gibi bişe gelmişş
sen sek si yazmışsın heralde o kelimede çıkıyorr isterseniz deneyin :D:D

yani vürüs falan değil korkmayın sek si yazılınca çıkıyor sadece

kolay gelsin bol sohpetler dilerim kızlar

nickimikimyedii sende çıkan o birliktelğin sebebini buldum canım sitemizde yasak olan kelimeler var sanırım yeni düzenlemede o kelimelere koruyucu gibi bişe gelmişş
sen sek si yazmışsın heralde o kelimede çıkıyorr isterseniz deneyin :D:D

yani vürüs falan değil korkmayın sek si yazılınca çıkıyor sadece

kolay gelsin bol sohpetler dilerim kızlar

Merhabalar, dün topikte bir arkadaşımda çıkmaya başlayınca problemin bende olmadığını anladık zaten .Yanlız tüm mesajlarımda çıktığı için rahatsız oldum ben hepsinde de sek si ya da argo kelime kullanmam imkansız birşekilde sürekli çıkıyordu.Geçte olsa çözüm öneriniz için teşekkürler.

Merhabalar, dün topikte bir arkadaşımda çıkmaya başlayınca problemin bende olmadığını anladık zaten .Yanlız tüm mesajlarımda çıktığı için rahatsız oldum ben hepsinde de sek si ya da argo kelime kullanmam imkansız birşekilde sürekli çıkıyordu.Geçte olsa çözüm öneriniz için teşekkürler.

günaydın canım aklanmışsın gözün aydın🙂🙂 dur deneme yapalım ( birliktelik )( birliktelik )( birliktelik )( birliktelik )( birliktelik )

Geri