Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Bebegimmm evde sarı rengi tutturmak çok zor senin en son boyadıgında köpük boya kışkırtıcı kahve demii yanlış hatırlamıyosam ben de kışkırtıcı kahve boyadım saçımı agustosda ama benimki siyah gibi olmuştu daha sonra eylülde 3 boyayı karıştırıp boyadım;boyalarımda kumral karamel,altın parıltılı bal ve 2 yuvarlak olucak şekilde platin sarıyı karıştırıp boyadım ve şu anda facede profil resmim olan saç rengim ortaya çıktı benim istedigim renk ise bal rengi (Hadisenin saç rengi)yaniii anlayacagın evde sarıyı tutturamadım kuzumm bu işlemi 3 kere tekrarladım diplerim açılıyor ama uçlarım koyu kalıyor ilk önce uçlarıma sürüyorum 30 dk uçlarda bekletiyorum 10 dk diplerde bekliyorum uçlarda hiçbir şekilde açılma olmuyor bir de sen dene istersen ben yeni yıla yakın kuaföre gidicem evde olmuyo çünkü....

Bebegimmm evde sarı rengi tutturmak çok zor senin en son boyadıgında köpük boya kışkırtıcı kahve demii yanlış hatırlamıyosam ben de kışkırtıcı kahve boyadım saçımı agustosda ama benimki siyah gibi olmuştu daha sonra eylülde 3 boyayı karıştırıp boyadım;boyalarımda kumral karamel,altın parıltılı bal ve 2 yuvarlak olucak şekilde platin sarıyı karıştırıp boyadım ve şu anda facede profil resmim olan saç rengim ortaya çıktı benim istedigim renk ise bal rengi (Hadisenin saç rengi)yaniii anlayacagın evde sarıyı tutturamadım kuzumm bu işlemi 3 kere tekrarladım diplerim açılıyor ama uçlarım koyu kalıyor ilk önce uçlarıma sürüyorum 30 dk uçlarda bekletiyorum 10 dk diplerde bekliyorum uçlarda hiçbir şekilde açılma olmuyor bir de sen dene istersen ben yeni yıla yakın kuaföre gidicem evde olmuyo çünkü....

bebeğim kuaförde boyatıcam evde değil o açıcı kullanırlark büyük ihtimal. yani evde tutturmak çok zor
evet köpük boya kışkırtıcı kahveydi galiba 🙂
valla bal köpüğü gibi olabilir mi renklerden hiç anlamıyorum
kaşlarım kara saçlarım da sarı kalsın istemiorum böle değişik koyu sarı hadisenin ki gibi olabilir eevt :9

Gittim ben bugün kuaföre saçımı boyatmadım ama kestirdim çingene gibi pazarlık yapıyorum bir gör halimi bana çok çok uygun bir fiyat verdi evett benimde istedigim renk Hadisenin saç rengi bal köpügü o rengin ismi 🙂benim de kaşlarım siyah ama ben kaşlarımı boyatmam inceltebilirsin sende ya da kaş için kalemler var onlardan kullanabilirsin makyajını da siyah dipliner ya da kahve tonlarında yap inan müthiş duruyor 🙂ben yeni yıla girmeden önce boyatıcam biraz daha bekliyim şimdi boyatsam dipler çıkar aralarına ışıltıda attırabilirsin çok güzel oluyor
bebeğim kuaförde boyatıcam evde değil o açıcı kullanırlark büyük ihtimal. yani evde tutturmak çok zor
evet köpük boya kışkırtıcı kahveydi galiba 🙂
valla bal köpüğü gibi olabilir mi renklerden hiç anlamıyorum
kaşlarım kara saçlarım da sarı kalsın istemiorum böle değişik koyu sarı hadisenin ki gibi olabilir eevt :9

bende yılbaşına yakın yaptırmak istiyorum cnm bu kaş kalemlerini nereden bulabilirim acaba burda parfümeri bilmiyorum zaten herkes japn pazarı tarzı yerler ağırlıkta ordan alışveriş ediyor parfümerilerini çok geliştirmişler.bi yer var ora girilmior zaten ateş pahası bir rimel sormuştum 60 tl demişerdi de nasıl çıktığımı bilememiştim hahaha
kaşlarımı inceltmeyi bende düşündüm ama ip gibi kaşı hiç sevmiorum ben böle doğal hoşuma gidio
kuaförde ayarlar herhalde ya boya rengini kaşıma göre.

bu arada herkese gnaydın şekerler
yoğun bir hafta daha başlıyor.
Rabbim sabır ve klaylık versin önce bana sonra size 😀

Geri