Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

günaydın tatlılar.
tesadüfcüm hafta içi böyle yiyosanız haftasonu kimbilir ne yiyosunuzdur 🙂

insan üşenmez mi ya sabah sabah.

niersim cumartesi annemler memleketten geldi onları karşılayıp eve bıraktık sabah 8di. orda kahvaltı ettik.
sonra akşama kadar ev aradık. akşam üstü eve gittik hazırlandık. yıldönümü kutlamamız için yemeğe gidecektik. ben kuaföre falan gittim. çok güzel geçti akşam.
dün sabah yine 10 da uyandık.ev baktık yine abimlerle.
baya bi yorucu geçti haftasonu.

evlendiğimizden beri hafta içi her gün hazırladığım için alıştım artık canım üşenmiyorum pazar günleri börek hamur kızartması felan yaptığım olmuştu ama pazarları genelde eşim hazırlıyor kahvaltıyı koca menemeni yapıyor :A

Haftason güzeldi arkadaşıma gittik cumartesi iş çıkışı kaldık pazar kahvaltıdan sonra döndük yinede eve gelmemiz 4 buldu 🙂
8 kadar alt kattaydım sonra eve çıktım ilk mutfağa girdim temizledim domestosla felan güzelce gözüme çok karışık geliyordu şimdi ıvır zıvır hepsini kaldırdım bir sürü ütü vardı ütüledim ütüyede bişeyler olmuş zar zor açtı

günaydın kızlar nasılsınız
bu sabahta eşim bana kahvaltı hazırladı
arkadaşı askere gitti onu uğurlamaya gitti sabah 6:30 da gelince de bana kahvaltı hazırladı
çok iyi oldu ama zor kalktım yaa ben neden bu kadar zor kalkıyorum biri bana bunu açıklasın :uykucu:

günaydın kızlar ben geldim. bugün beni yorucu bir günbekliyor. aldığımız elemanı iştençıkaracağız. yenisi için baştan kolları sıvamak gerekecek. kız sanki hala işe başladığının farkında değil. 8:30 da açıyoruz ofisi hanımefendi hala ortada yok. geldiğindede pc de dizi izlemyi tercih ediyor :sinir: ee böyleolunca bugün şutlayacaklar.

Geri