Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

bu hafta sonu bende aşure yapıcam ve okuma olucak
cumartesi bizde annemde aşure yaptık dağıttık konu komşuya çok güzel oldu
cumartesi akşamı da eşim tekrar anneme getirdi beni işe gitmesi gerekiyomuş
gene orda oturdum iyi oldu yani
dünde 11 de kalktık eşim gene işle ilgili bişeyler yapmak için dışarı çıktı
benimde cam silmem gerekiyodu zaten çamaşır falan yıkadım evide havalandırdım bi güzel
sonra eşim geldi 5 gibi burda doğayla içiçe bi alabalık tesisi var oraya gittik yemeğe
dönüşte de gs nin maçını izlemek için bar gibi biyer var oraya gittik 9 da eve geldik
ama çok yorulmuşum bütün gece yattım sonra

Aşureni allah kabul etsib şipi dün kızçe yapmasamda olur diiynce şaşırdım 🙂
ilginç geldi o yapmasa annemi çağırıp ben yapıcam 🙂 şaşırmış temelli

kalkına tekrar uyumak baa çok güzel geliyor birde ev soğuk yataktan kalaksım yok anca elii yüzüm yıka saç tara eşimin yemeklerini hazırlıyorum üstünü ortalıkta döküntüler varsa alıp çıkıyorum 🙂metroda azıcık kestiryorum birgün horlucam diye ödüm kopuyor hahaha

mormenekşem hoşgeldin eşin iyileşti mi?

tam anlamıyla iyileşemedi canım hala yaa
sesi iyice kısıldı hiç çıkmıyo fısır fısır konuşuyo bide hala öksürük var
cuma akşamı acile gittik kan tahlili bide akciğer filmi istedi temiz çıktı çok şükür
diğer doktorun verdiği ilaçları kullanmaya devam et dedi bitane de sesi kısıldığı için bi ilaç verdi
ses tellerinde enfeksiyon ve tahriş oluşmuş öksürmeden dolayı
onun dışında eskiye göre biraz daha iyi çok şükür
sağol canımcım düşündüğün için

cumartesi kuzenimi istemeye geldiler aynı akşam da sözleri kesildi
çok güzledi herşey ve çok heyecanlı, kendi istenme günümü ve sözümü hatırladım zamanın ne kadar çabuk geçtiğini anladım

pazar sabah'ı da eşimle kahvaltı yaptık, sonra hava güzel diye çıktık dışarı sahilde kahve içtik yürüyüş yaptık
entelköy - efeköy'e karşı filmini izledik sinemada
sonra evde yemek yapmayalım dedik balık yedik süper bir balıkçı bulduk maltepe sahilde fiyatları da çok uygundu
sonra evimizde o ses türkiyeyi izledik

haftaya biraz koşturacağız evin mutfağını biz mütahit firmadan istememiştik kendimiz yaptıracağız ocak ayına kadar seçmemiz ve karar vermemiz gerekiyor muş ona göre elektrik tesisatı yapılacak mış
önce web den araştıracağım biraz markaları

tam anlamıyla iyileşemedi canım hala yaa
sesi iyice kısıldı hiç çıkmıyo fısır fısır konuşuyo bide hala öksürük var
cuma akşamı acile gittik kan tahlili bide akciğer filmi istedi temiz çıktı çok şükür
diğer doktorun verdiği ilaçları kullanmaya devam et dedi bitane de sesi kısıldığı için bi ilaç verdi
ses tellerinde enfeksiyon ve tahriş oluşmuş öksürmeden dolayı
onun dışında eskiye göre biraz daha iyi çok şükür
sağol canımcım düşündüğün için

eşin hastamıydı geçmiş osun kaçırdım oraları demek

benim eşimde çok öksürüyor bayağı akşam sütle bal içir biraz iyi yumuşatıyor bir kaç akşam üst üste

Geri