Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kızlar ya hani size anlatacagım birşey vardı ya 🙂

biz kocamla oturduk konuştuk ve kocacım çocuk istediğini söyledi bana 🙂

yaşımız artık ortalarda şimdi yapsak ne güzel olur dedi 🙂

KAFACIK 🙂 EŞİNİN O HİSSİ YAŞAMASI PAYLAŞMASI BUNU SENİNLE OTURUP KONUŞMASI ÇOK GÜZEL BENCE

EŞİNİN İSTEMESİNDEN ZİYADE SENİNDE İSTEMEN HAZIR HİSSETMEDE ÖNEMLİ SENDE EŞİNLE AYNI DÜŞÜNCEYSEN GÜZEL HABERLER BEKLİYORUZ

HAYIRLSII DİYELİM

bende kaldım böyle işte birşey diyemedim cumadan beridir onun düşüncesi içindeyiz daha tama karar vermedik :ah::ah::pasi::pasi::pasi:

kaç yaşındaydınız kuzucum siz yaa

bende kaldım böyle işte birşey diyemedim cumadan beridir onun düşüncesi içindeyiz daha tama karar vermedik :ah::ah::pasi::pasi::pasi:

kafa sende kendini hazır hissediyorsan neden olmasın?

hayırlısı olsun canım benim

sağol canım benim teşekkür ederim 🙂

oyyyy kuzum kıyamam ne güzel bir haber bu böyle hayırlısı olsun kuzum yaşınızda var bence yapın valla

aslında çok yaşımız yok canım 🙂 eşim 27 ben 25 yaşındayım ama işte çocuk doğana kadar o 28 ben 26 olucam 🙂

ya işte bilmiyorum aslında eşim öyle söyleyince bendede bi heves var anlatamam 😀

birde şimdi yaparsak eylüle denk geliyo ya o yüzden çok istiyorum belki kız olur isminide eylül koyarız 😀

tövbe yarabbim sanki yaptıkta hemen oldu 🙂

sağol canım benim teşekkür ederim 🙂

aslında çok yaşımız yok canım 🙂 eşim 27 ben 25 yaşındayım ama işte çocuk doğana kadar o 28 ben 26 olucam 🙂

ya işte bilmiyorum aslında eşim öyle söyleyince bendede bi heves var anlatamam 😀

birde şimdi yaparsak eylüle denk geliyo ya o yüzden çok istiyorum belki kız olur isminide eylül koyarız 😀

tövbe yarabbim sanki yaptıkta hemen oldu 🙂

kuzum daha ne olsun işte tam vakti anlamında yaşınız var dedim ben sana hayırlısı diyelim hayırlısı olsun

Geri