Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kafacım sanki daha küçüktünüz gibi hatırladım ben sizi de ondan sordum
ama ikinizde istiyosanız neden olmasın
bende çok hevesleniyorum küçücük bi bebiş benim olucak diye düşündükçe
ama temmuzda başlıycaz çalışmalara biz ondan önce bi sürpriz olmazsa tabi
kayınvalidemde arada laf dokundurmaya başladı zati sözde 1 yıl gezin tozun diyodu ama düşünceleri değişti sanırsam
dün akşam kayınvalidemlere gittik onlarda bebek konusu açtılar bende sustum bişey demedim tabiiki neyse eve geldik eşime dedim bak ben en son söyleyeceğimi en önce söylerim beni biliyorsun dedim bu ikimizin kararı onuda biliyorum ama ben ev olmadan bebek istemiyorum evi ne kadar hızlı alırsan bebekte o kadar kısa zamanda olur dedim resti çektim oda zaten 5 sene falan istiyoruz düşünmüyoruz öyle karar verdik ya dedi sevindim valla ohhhh
yaa ama çok komikti. tüm haftasonu çok güzeldi ev telaşı yemek falan bi türlü açamadım konuyu.
sonra dün gece yatıyoruz dedim bi konu daha var ama açmaya çekiniyorum..
dalga geçti baya bi ama iyiydi genel olarak konuşma. yok muzlusu varmış yok bilmemnelisi.
hangisini istermişim falanda filanda..
üüf kızlar yaaa.
baldem sana dr verio dimi hapı cnm
huzurum iyi olmuş kullanmıcağın.
kafa kız daha gençmiş eşinde ne güzel erkenden erkenden istio
hıh benimki 30 yaşına geldi daha istemio
birazda eşim bulsun çözüm bebiş hemen olmaz şu evde ısı sorunu çözülmeden olmaz yazı var kışı var ufu ile ben zature olcm ki bebiş ne yapsın
ben sanki kenidim, ağusyos eylül gibi anca hamile kalırım gibi odaklanıp beynime yerleştirmeye çalışıyorum şuan korkuyorum tedirginim yapamam gibi geliyor o hissi hissedemiyorum korku duygularımın önüne geçiyor değişik bişey arkadaşımn 1 yaşında çoxuğu var çok evimli içmi gidyor ama değişik duygu ya yanlış bişeyler yazmak istemiyorum hayırlısı ama hormanlarımın normale dönmesi uzunc bir süreç alır 4 5 ay gibi toparlamam lazım
evet canım sen hapı baya kullandın bence de bırakman en doğrusu
artık benim hormonlar düzene girmiştir herhalde temmuzdan beri içmiyorum ben
seninde yaza kadar ancak toparlanır
bşver biraz da eşin düşünsün
yok öyle hep saldım çayıra mevlam kayıra
yaa ama çok komikti. tüm haftasonu çok güzeldi ev telaşı yemek falan bi türlü açamadım konuyu.
sonra dün gece yatıyoruz dedim bi konu daha var ama açmaya çekiniyorum..
dalga geçti baya bi ama iyiydi genel olarak konuşma. yok muzlusu varmış yok bilmemnelisi.
hangisini istermişim falanda filanda..
üüf kızlar yaaa.
baldem sana dr verio dimi hapı cnm
huzurum iyi olmuş kullanmıcağın.
kafa kız daha gençmiş eşinde ne güzel erkenden erkenden istio
hıh benimki 30 yaşına geldi daha istemio
ya tam olarak kullanmayalım demedi.
sizin kocişler gibi aman senin sağlığın önemli falanda filanda yapmıyo bu üzüyo beni kızlar.
ama sen nasıl istersen falan dedi. bakalım doktora da gidicem bu ay inşallah.