Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benimkide kabak koymazmış ağzına. 😕 ben öle minik minik doğrasam bile tadını alırmış yemezmiş. he bide senin gibi sonradan sölesem bundan sonra yaptığım yemekleri hep sorgular durur içinde ne var içinde ne var diye...
Bu akşam kuru fasülye yapıcam yarın akşam içinde ıspanak yapıcam bu akşamdan
eve gidince de tonla ütü beni bekliyo
üff ya hiç sevmiyorum şu ütü işini 🙁(
menekşem cnm kuru fasulyeyi biz bikaç gece yiyoruz ertesi güne yemek mi yapıorsun hemen.
kızlar eşimin pek yemek seçmesi yok
sadece kapuska yemiyormuş onu daha yapmadım yapıcam aklımda
kereviz yemem dedi yedi
baştan resmi çektim ben bura annenin evi değil naz niyaz yok seçme lüksünde yok her yemek pişicek ve ilerde çocuğumuz her yemeğin tadını bilicek die
şimdi onu yemem bunu yemem diyemio
farkettim çünkü o yazın çok hoşuma gitmişti şıpıdıkım hemen öyle kızmakla yazı silinir mi hee
kıyamam sana ben aslında zaman zaman eşlerimize kızıyoruz ama yinede sevmekten vazgemiyoruz ve kesinlkle onlar için bir an olsun fedakarlıktan yapmaktan kacınmıyoruz bir kadınlarn gercekten kocaman bir yüreği var içlerine herşeyi alabilen...üzünütüyü sevinci acıyı mutlulugu bazen yanlzlıgı...ay duygulandım hemencik
sende bendensin hafta sonu bir kaç gömlek vardı biriktrmeden ütüleyim dedim eşimn gömleklerini yine biraz iyi ütüledim kenidimnkileri salladım eşim diyorki senkendi gömleklerini ütülemeişin dedim ütüledim sana öyle gelmiş nasıl olsa kazagın içine giyiyorum yakayı ütülemem yetiyor
menekşem cnm kuru fasulyeyi biz bikaç gece yiyoruz ertesi güne yemek mi yapıorsun hemen.
kızlar eşimin pek yemek seçmesi yok
sadece kapuska yemiyormuş onu daha yapmadım yapıcam aklımda
kereviz yemem dedi yedi
baştan resmi çektim ben bura annenin evi değil naz niyaz yok seçme lüksünde yok her yemek pişicek ve ilerde çocuğumuz her yemeğin tadını bilicek die
şimdi onu yemem bunu yemem diyemio
normalde bizde iki akşam falan yiyoruz canım ama
bu fasülyeyi geçen seferden ayırmıştım haşlayınca fazla geldi gözümü birazını atmıştım buzluğa
onu yapıcam o da bu akşama ancak yeter 2 tabaklık yani
o yüzden ıspanakta pişireyim yarın akşam için