aşkkelebeği Hamiş Melek 12 Aralık 2011 #5.611 esen sana acil ihtiayacm var ben oluşturdum ama anlamadım bir sey yaaaa profıl oluştu ama
esennruzgar Yeni Üye Üye 12 Aralık 2011 #5.612 cnm kendi ismine göre bişiy aç ismin geçsin bence samimi oluyor
aşkkelebeği Hamiş Melek 12 Aralık 2011 #5.613 vee sıfır ben kaçtımmm herkese iyi akşamar kızlar esen ben bu işten anlamadım yaa destegıne ıhtıyacm vr yarn grsmk uzre
vee sıfır ben kaçtımmm herkese iyi akşamar kızlar esen ben bu işten anlamadım yaa destegıne ıhtıyacm vr yarn grsmk uzre
esennruzgar Yeni Üye Üye 12 Aralık 2011 #5.614 aşkkelebeği' Alıntı: esen sana acil ihtiayacm var ben oluşturdum ama anlamadım bir sey yaaaa profıl oluştu ama Genişletmek için tıkla ... msn açıom dur
aşkkelebeği' Alıntı: esen sana acil ihtiayacm var ben oluşturdum ama anlamadım bir sey yaaaa profıl oluştu ama Genişletmek için tıkla ... msn açıom dur
cimcime eses Yeni Üye Üye 12 Aralık 2011 #5.617 ŞIPIDIK' Alıntı: geçmiş olsun canım. niye öle olduki ya. 🙁( Genişletmek için tıkla ... Havası çok kirli, ondan zannediyorum. Ya blogmu açıyosunuz, böyle konuya sonradan dalınce hiçbişey anlaşılmıyor...
ŞIPIDIK' Alıntı: geçmiş olsun canım. niye öle olduki ya. 🙁( Genişletmek için tıkla ... Havası çok kirli, ondan zannediyorum. Ya blogmu açıyosunuz, böyle konuya sonradan dalınce hiçbişey anlaşılmıyor...
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 12 Aralık 2011 #5.618 ikranurr' Alıntı: Havası çok kirli, ondan zannediyorum. Ya blogmu açıyosunuz, böyle konuya sonradan dalınce hiçbişey anlaşılmıyor... Genişletmek için tıkla ... kelebek yemek blogu açıyo canım.
ikranurr' Alıntı: Havası çok kirli, ondan zannediyorum. Ya blogmu açıyosunuz, böyle konuya sonradan dalınce hiçbişey anlaşılmıyor... Genişletmek için tıkla ... kelebek yemek blogu açıyo canım.
J jupiter Forum Okuru 12 Aralık 2011 #5.619 selamun hello sipidikcilar.. nasilsiniz .. masallahh topik almis basini gidiyo 😀:
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 12 Aralık 2011 #5.620 aleykümselam jüpiterim 🙂 çıkış saatlerimiz yaklaştı akşama ne pişirsek telaşı başladı 🙂