Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Huzurum rüyanı gördüm şimdi ayyy içim bi garip oldu yaa :ebebek:
Rabbim bu güzel duyguları hepimize yaşatsın....
Sahilim çok geçmiş olsun canım...

inşallah canım.

hoşgeldin ikraım iyi olmana sevindimmm
sahilim çok geçmiş olsun kuzucumm..
huzurum hoşgeldin rüyanı okumadım ama hayır olsun inşallah 🙂

çikletim sağol tatlım benim. rüyam aşağıda canım çok güzeldi. sen oku diye kopyaladım aşağıya. Allah hayır etsin.

günaydın kızlar

güzel geçsin günleriniz

Allah hayır etsin gece o kadar güzel o kadar etkileyici bi rüya gördüm ki.
bebeğim vardı rüyada 2 günlüktü. oy kimse yoktu etrafımda bitek eşimle ben. nasıl bakmaya korumaya uğraşıyodum onu kokusu hala burnumda çok etkilendim kızlar.

sen nasılsın bebek nasıl?

Çok şükür bugün iyiyim canım, saat 13:30'du uyandım, vücudum çok yorgundu, terlemişim zannedersem o iyi geldi.
Şuan sadece öksürük var, onuda atlatıcam inşaAllah.
Bebek içinde dün doktor bulduk, telefon ettim randevu için, bayıldım kadına yaa, antibiyotikler sıkıntı olmaz dedi, cuma günü nasipse ultrason için gidicem. Eşimde gelmek istiyor ama işi var nasıl yapacak bilmiyorum.
Bu arada bebeğimiz 5 hafta 4 günlükmüş, hala ikiz olabilir diyorlar ama net sonuç sanırım ultrasondan sonra çıkacak...

Çok şükür bugün iyiyim canım, saat 13:30'du uyandım, vücudum çok yorgundu, terlemişim zannedersem o iyi geldi.
Şuan sadece öksürük var, onuda atlatıcam inşaAllah.
Bebek içinde dün doktor bulduk, telefon ettim randevu için, bayıldım kadına yaa, antibiyotikler sıkıntı olmaz dedi, cuma günü nasipse ultrason için gidicem. Eşimde gelmek istiyor ama işi var nasıl yapacak bilmiyorum.
Bu arada bebeğimiz 5 hafta 4 günlükmüş, hala ikiz olabilir diyorlar ama net sonuç sanırım ultrasondan sonra çıkacak...

oyyyy yerim o bıdışı teyzesii..
Allah sağlıkla gelmesini-gelmelerini nasip etsin canım. duam seninle.

Geri