Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

cnm sen artık eleman bulunana kadar durma..
aralık sonu bas git..dinlenmeye ihtiyacın var..kuru üzüm ye sürekli..hamilelikte kansızlık çok ön plana çıkıyo..Allah korusun olmaz bişicik ..

sabah pekmez yedim bir kaşık. bir kaç gün buna devam edeceğim. bugünde olunca korktum canım sanırım daha yavaş hareket etmem gerekecek. eskisi kadar kuvvetli değilim.

Allah korusun canım ya. Bi doktora gitsen görünsen neden böle oluyor filan diye. Hamilesinde normalden çok daha fazla dikkat etmen lazım.

evet canım bugün bir tansiyonumu ölçtüreceğim. birde kan tahlili yaptırayım diyorum kanım mı düşüyor diye. ona göre dr umu arar ilaç isterim

ay niki kız adamcağzın elnde bişey görmesen verip veriştircektin 🙂
ay merak ettim ya çek fotosunu akşama

kuzu ben öyle bir foto seçtimki bu olsun diye sadece kafalarımız var eşim duvağı açıyor gibi yapıyor bende kenardan bakıyorum boydan oalrak olmuyor zaten ama o tam duvar fotosu oldu çokda güzel oldu bayıldık valla biz dün akşam 9 da çivilerle uğraşıyorduk :26:

bizimkide öyle gibi. benim duvağımı açarkenki bi resim alnımdan öpücek gibi yapıyo tam 😀 Yanlarada ikimizin ayrı ayrı panoromik yapmışlar.
yatak başımın üstünde isim aynası olmasa oraya koyardım aslında.
yatak odamda bir duvar boydan perde, bir duvar gardolop, bir duvarda tuvalet masası aynası, diğer duvarda yatak başlığı 🙂

hafta ortasından günaydın kızlar,

kafacım başın sağolsun
niki enişte ne güzel süpriz yapmış

tesadüf gece rüyamda seni gördüm, mutfakta balık kızartıyorduk salata yapıyorduk
kocalarımız da salonda tavla oynuyordu😀

hafta ortasından günaydın kızlar,

kafacım başın sağolsun
niki enişte ne güzel süpriz yapmış

tesadüf gece rüyamda seni gördüm, mutfakta balık kızartıyorduk salata yapıyorduk
kocalarımız da salonda tavla oynuyordu😀

aa ne güzel olur aslında ama bizim evde tavla yok🙂 Keşke aynı şehirde olsaydık hepimiz rüyalar gerçek olurdu yupis

Geri