Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Bugün annişin doğum günü dündn aldığım hediyeyi kargoya verdim. Kol çantası aldım içinede not yazdım. Bugün elinde olur. Eşimde çiçek işini ayarlamış bugün. 3 dal orkide yollamış Benim için, kendi için bide kardeşim için. Öğleden sonra alır inşallah. Birde bugün giderken annişe alabilirsek laptop alcaz taksitle :oppucuk:

akşam kocalarınızla ne tür sohpetler ediyorsunuz
yani yemekten sonra vakit nasıl geçiyor

akşam eşim ne dese hiç konuşamıyoruz günün 12 satnini 6 telde arayarak geçirdiği için eve gidince knouşacak bişey bulamıyorum nedense yani yemek yerkende konuşuyuz sonrası için tv bakıyoruz

ya şıpıdık aslında isityorum ama geçen sene ördüm beyaz uzuncana istedi boyda kızçe beyazlarla karıştırıp yıkamış düşün atkını halini açıkcası emeğime üzüldüm şimdi örebilirmiyim hiç bir fikrim yok bir ara düşünmüştüm ama bakalm

bende kardeşime öle örmüştüm beyaz uzun. bitanede kendime yapmıştım çok modaydı ya ozaman. şimdi okadar uzun örmene gerek yok. hem kendin yıkıcan artık kalın şişle örüncede biter hemen. armağanın yaptığı çok güzel olmuştu şapkasıyla.

ben nişanda eşofman aldım ama pijama almamıştık canım zamanımız yetmedi ben sana sonra alacağım dedim kaldı öyle alsam olur aslında 1 takım

benimkide nişan bohçasında bana aldırmadı. işte yarın alırız birgün alırız dedi dedi erteledi. sonra ben kendim alırım falan dedi. bana aldırmamak için elinden geleni yaptı. kendi kafama göre alcam ozaman dedi. öle alırsan giymem ben beğenim dedi.
şimdi bir pijamayla yatıyo kalkıyo 🙂 yıkıyom kurutuyom giyiyo hahahahaha aldırmadığına pişman oldu

Bugün annişin doğum günü dündn aldığım hediyeyi kargoya verdim. Kol çantası aldım içinede not yazdım. Bugün elinde olur. Eşimde çiçek işini ayarlamış bugün. 3 dal orkide yollamış Benim için, kendi için bide kardeşim için. Öğleden sonra alır inşallah. Birde bugün giderken annişe alabilirsek laptop alcaz taksitle :oppucuk:

şıpıııııııı 🙂 birlikte geçireceğiniz daha uzun yıllar olsun uzun ömürler versin allah

bende annenelr gününde kardeşim adına sözde isenderundan kargo gelyor gibi hazırlamıştım çanta ve ayakkabı
tani annem sanki senin parmağın var demişti çünkü kardeşim bu tur inceliklerden pek anlamaz ama yinede orda ismi ili görünce sevindi inandı gerçekçi olmuştu

Geri