Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gün içinde çalıştığı için eskisi gibi konuşamıyoruz bizde. sadece birbirimizden haberdar olmak için nasılsın nasıl gidiyor falan. birde mutlaka işten çıkarken ve eve geldiğimde işe geldiğimde haber vermem lazım kıyamet kopuyor yoksa.
eve gidince duruma göre değişiyor. bazen oyun oynuyor hiç konuşmuyoruz. bazen onun pc işleri oluyor formları. onları birlikte giriyoruz.o söylüyor ben yazıyorum excele .geri kalan zamanda ordan burdan bebekten. ama çok yoğun bir sohbet değil.
benim eşimde bazen oynuyor ama ben ona oyun oynarkende rahat vermiyorum ki Arkasından sarılıyorum eşimin değişiyle koala yavrusu gibi sarılıyormuşum :cici: futbol oynuyorsa gol attığında ponpon kızlık yapıyorum öpüyorum tebrik ediyorum sürekli sataşıyorum yani akşamda zombili bir oyun oynuyordu kaç kocacım kaç baltayla geliyorlar bak kaç diye bağrınıyordum bana gülmekten oyununu oynayamadı yastık savaşı
kızlar okuduğum kitabın etkisinde kaldım galiba
eşim beni bir başka kadınla aldatıodu sonrada kaçıodular
eşime ulaşamıodum
ahh çok kötüydü ağlayarak uyandım sarıldım kocama anlatım gece gece
ben seni bırakıp bi yerlere gidemem sen benim tek dayanağımsın canımsın böle şeyler düşünme uyu dedi uyudum sonra uyanıp uyanıp koçişe bakıorum yerindemi gitmişmi die
amin canım. cümlemizin annelerine ailelerine uzun ömür versin rabbim.
çok güzel düşünmüşsün. Kardeşin erkekmi. erkekler tam böle incelikleri bilmiyolar cidden.
benim kardeşimde deyim yerindese henüz eğilmemiş bir odun haha
benim eşimde bazen oynuyor ama ben ona oyun oynarkende rahat vermiyorum ki Arkasından sarılıyorum eşimin değişiyle koala yavrusu gibi sarılıyormuşum :cici: futbol oynuyorsa gol attığında ponpon kızlık yapıyorum öpüyorum tebrik ediyorum sürekli sataşıyorum yani akşamda zombili bir oyun oynuyordu kaç kocacım kaç baltayla geliyorlar bak kaç diye bağrınıyordum bana gülmekten oyununu oynayamadı yastık savaşı
benimkide bir oyun vardı zombili onu oynuyordu bir ara. ben nasıl bağrıyordum vur arkanda indir tepesine falan ondan heyecanlıydım. şimdi strateji oyunu oynuor. ondada dikkatini dağıtınce diyorki bak sen böyle yaparsan bunu geçemem. geçemezsemde oynamaya devam ederim. en iyisi sen biraz dur bende bitireyim. çocuk kandırıyor sanki. bir yöndende iyi oluyor o arada işlerimi yapıyorum. gerçi bazen takılıp kalıyor o zamanda siniroluyorum.
eşime ulaşamıodum
ben seni bırakıp bi yerlere gidemem sen benim tek dayanağımsın canımsın böle şeyler düşünme uyu dedi uyudum sonra uyanıp uyanıp koçişe bakıorum yerindemi gitmişmi die
ayh bende çok görüyorum bu tip rüyalar. bir keresinde görmüştüm eşime bir bayan asılıyormuş gibisinden. sabah anlattım rüyamı güldü. anladım bi terslik olduğunu. sonra dedim konuşacaksın yoksa işe gidemezsin ne var anlatacaksın bana yok bişey falan dedi ama. sonra anlattı. meğer önceki gün gerçekten bir yere montaja gitmiş. orda bir kız devamlı buna asılmış. hatta eşimin elemanları bile demiş abi bu kız peşinden ayrılmıyor diye. ayh öyle isnir bozucu ki.
ben eve pc pek istemiyorum kaynımın hesaplara felan bakacağı zaman genelde
bende pzt cumartesi pazar hariç tv kapıcam bakalım n tür sohpetler çıkacak ortaya
yorgu hargın bir yerede gidilmyorki oturmaya
bende bundan şikayetçiyim. akşamları veya hafta sonları doğru düzgün biyerlere gidemiyoruz. akraba ziyaretinede, dışarıya gezmeye yemeğe eğlenmeyede. saatlerimiz okadar zıt ki. o yorgun oluyor, yada ben yorgun oluyorum, yada ay sonu maddi zorluk oluyor... bişeyler oluyorda oluyor yani 🙁
cnm kitaptada adam karısını aldatıo karısı bişiyden hbrsiz evde çok üzüldüm
akşamda cinsi cins rüyalar gördüm
miniye bindiriıo beni diom ki koçişe ne olur bir yere gitme olurmu
nereye gitcem yaw dio o kadınla buluşma diom sonrada diorum ne diorum ben ya
ama aklım kocamda kaldı şimdi kendimi kötü hissettim
offff kitap çok kötü zaten şaştım kaldım dünyada neler oluo biz bişiylerden hbrsiz yaşıyoruz aman ölede yaşayalım zaten biz tabularımızı yıkamayız
eşime ulaşamıodum
benimkide bir oyun vardı zombili onu oynuyordu bir ara. ben nasıl bağrıyordum vur arkanda indir tepesine falan ondan heyecanlıydım. şimdi strateji oyunu oynuor. ondada dikkatini dağıtınce diyorki bak sen böyle yaparsan bunu geçemem. geçemezsemde oynamaya devam ederim. en iyisi sen biraz dur bende bitireyim. çocuk kandırıyor sanki. bir yöndende iyi oluyor o arada işlerimi yapıyorum. gerçi bazen takılıp kalıyor o zamanda siniroluyorum.
ayh bende çok görüyorum bu tip rüyalar. bir keresinde görmüştüm eşime bir bayan asılıyormuş gibisinden. sabah anlattım rüyamı güldü. anladım bi terslik olduğunu. sonra dedim konuşacaksın yoksa işe gidemezsin ne var anlatacaksın bana yok bişey falan dedi ama. sonra anlattı. meğer önceki gün gerçekten bir yere montaja gitmiş. orda bir kız devamlı buna asılmış. hatta eşimin elemanları bile demiş abi bu kız peşinden ayrılmıyor diye. ayh öyle isnir bozucu ki.
bizimkide futbol oyunu oynuyor. bende o sırada mutfağı filan toparlıyorum.
yada puzzle yapıyorum. oyun oynamazsa benle evcilik oynamak istiyo en iyisi pc de takılsın
cnm kitaptada adam karısını aldatıo karısı bişiyden hbrsiz evde çok üzüldüm
akşamda cinsi cins rüyalar gördüm
miniye bindiriıo beni diom ki koçişe ne olur bir yere gitme olurmu
nereye gitcem yaw dio o kadınla buluşma diom sonrada diorum ne diorum ben ya
ama aklım kocamda kaldı şimdi kendimi kötü hissettim
offff kitap çok kötü zaten şaştım kaldım dünyada neler oluo biz bişiylerden hbrsiz yaşıyoruz aman ölede yaşayalım zaten biz tabularımızı yıkamayız
bende öyle kitapları okuyammıyorum esen ya 600 sayfalık kştapları 2-3 günde okuyan ben masumiyet müzesini 2 ayda bitirdim adamı boğacak gibi oluyordum sinirleniyordum 20 safya okuyup atıyordum kitabı yere o kitap çok zorladı beni ama şükür ki biti füsun kadar kafasına taş düşer inşallah