Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

6 ayın dolmus kuzu..maşşalh..ya kızlar evlendikten sonra niye bu kadar hızlı zaman geçiyo..herşey evlenene kadarmıs sanırım :grev:

galiba öyleymiş canım. bi bakmışız yılları devirmişiz
sonra bi bakmışız yanımızda eşimiz yok yada biz yokuz
Hakkın rahmetine kavuşmuşuz. Bazen bunlar geliyo aklıma yatınca bi tuaf oluyorum.

bizde bir kaç kre gittik oda rastgeldik diye . ben gün çinde ne yapacaksam marketten alıp geliyorum. toplu sebze alışveirşi yapmıyoruz kalıyor çürüyor diye.

bende marketten topluca alim dedim yarısını çürüttük 😀

bende dün pazar gittim kızlar
geçen akşam yetişemiyorum pazara diye markete gidelim dedik hiçbişey yok
olanlarda hep çürük çarık gibi çokta pahalı
kocişe dedim yürü yürü kazık yemeden çıkalım burdan ben salı günü öğle arası gider gelirrim artık napalım
çıktık sonra hahaha
dün iş arkadaşımla gittik aldık taze taze ve ucuz ucuz

oranın pazar'ı da cok güzel olur eminim
bol bol yeşillik al canım

yok canım bende düşünmüyorum artık, alman devleti zaten doğum yaptıkdan sonra kadınlara 1 sene maaşını ödüyor baby break diyolar istersen 3 yıl da izin alabilirsin ama bunun 2 senesi o zaman da asgari ücret alıyorsun

süpermiş yaaa. işte insan hakları.

Ben artık hiç spor giyinmiyorum 2 tane kot bıraktım gerisini hep attım elbise,etek diz hizasında 🙂diz üstüne çıkınca biraz tepki gösteriyo sefgilimm 🙂

o elbiseyi nerden alacagım kelebegim 🙂)Baldem hayırlı olsun bende geliyim mi kuzum 🙂
burda bızm class magazası var orası bu markann satıyor ama 1 bedenı kalmamış sankı 2 bedenı bende bıraz büyük durdu gibi karar veremedim

Link vermek yasak kelebek. ama elbise sade ve şık. beğendim. sende taşırsın bunu zaten. fiyatı nekadar?

bilmiyordum pardon pardon fiyatı 149.tl şıpıdık

Ben artık hiç spor giyinmiyorum 2 tane kot bıraktım gerisini hep attım elbise,etek diz hizasında 🙂diz üstüne çıkınca biraz tepki gösteriyo sefgilimm 🙂

iyi yapmışsın kuzu eniştede biraz maço galiba benimkide sabahları diyorki ne olur beni seviyorsan makyaj yapma allahım ya gül gül öldüm evde bana yap diyor zaten sadece bi allık sürüyorum o işte makyajdan kastı

Geri