Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Hiç olmucak bi zamanda hiç olmucak bi yerde kaza seni buluyor ve bütün düzenin alt üst oluyor. Baldemin arkadaşı mesela. Kimin nerden aklına gelicek durağa araba giricek kız günlerde yatıcak diye. Bizimde heran başımıza herşey gelebilir 🙁 Huzurcuğum o yüzden senin dediğin gibi kötü ihtimalleri düşünerek plan yapmak lazım.

kesinlikle şıpıdık, bazı şeylerin altına girerken her ihtimali göz önünde bulundurmak gerekiyor
gerçekci düşünüp boyunu aşmayacak sorumlukların altına girmek lazım

huzuecum face den arkadaşlık isteğini gördüm akşama kabul ederim canımmmmmmm yupis kızlarrr hafta sonundan beri bende bi yorgunluk var kolum bile kıpırdamıyor eşim surat yapmaya başladı uyumaktan başka birşey yapmıyoruz diye sizde durumlar nasıl ya çok mu 3-4 gün ara verilmesi :baby:

günaydın kızlarr
evet aynı durumlar bendede var..çok değil..normalde olması gereken bu..anlamıyolar malesef

ay baldem dün okadar yorgunluktan sonra iş için şehir dışındaydım benimki bi sinir bi stres morali bozuk gldi bana sokulmuyorum diye yüzünden bildim yani🙁( erkeklerde bi tuhaf ya

aldırış etme, benimki de yapıyor surat
bir kere bu konu yüzünden tartıştıktan sonra asmıyor artık suratını
evlilik ve mutluluk ondan ibaret değil
zaten doktorlarda en sağlıklısının ve normalinin haftada 3 ila 4 kez olduğunu söylüyor

günaydın kızlarr
evet aynı durumlar bendede var..çok değil..normalde olması gereken bu..anlamıyolar malesef

günyadın cikletimmmmmm

Geri