Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

balık yapmicam kızlar ya evin ici kokuyor falan
öğlen gidip bimden hazır sigara böreği falan alıcam onları yapıcam bi de çorba yapıcam
eşimde çiğ köfte alırız, mezeler yaparız yeterli olur dedi

kendimi cok yorgun hissediyorum, bişey yapmak istemiyorum

tesadüfüm dün portakallı kerevizi yaptım ancak portakal kalmamış evde bende mandalin suyuyla greyfur suyu koydum hahaha ama çokk güseel oldu eşim diyor hiç bu kadar lezzetli kereviz yememişitm teşkkr ederim kuzum sayende kereviz yemeğini sevdikk:D:D

afiyet olsun canım bende dün akşam yaptım bu akşam yiyeceğiz greyfurtla çok ekşi olmadı mı benim portakalla bile ekşi oldu biraz

balık yapmicam kızlar ya evin ici kokuyor falan
öğlen gidip bimden hazır sigara böreği falan alıcam onları yapıcam bi de çorba yapıcam
eşimde çiğ köfte alırız, mezeler yaparız yeterli olur dedi
kendimi cok yorgun hissediyorum, bişey yapmak istemiyorum

kelebelk kıbrız tatlısı nasıl oldu? sevdiniz mi

bende onu yazıcaktım sana elelktrk gıdınce pc kapandı baldemcm kendını yorma bırk onlar hazır olsınlar kıbrıs tatlısın iş yerime getirdim bu sabah herkes cok begndı annemlerede ayırdım gıderken bırakacagm iş yerndekıler bekar arkd.sende ögren böyle gusel seyler diyorlar teskkr ederm baldemcm sen bıze bol bol tarıf yaz:D:D

afiyet olsun canım bende dün akşam yaptım bu akşam yiyeceğiz greyfurtla çok ekşi olmadı mı benim portakalla bile ekşi oldu biraz

bizimde ekşi oldu ama sanırım lımonlu suyun ıcınde bekledıgı ıcın bırdakıne lıomnlu suda bekletmıycem ben

kelebelk kıbrız tatlısı nasıl oldu? sevdiniz mi

YAVVV ŞU TATLIYI DÜNDE İSTEDİM
NASIL Bİ TATLI AAAAAAAAAAAAA
KİMSE YAZMADI :bangin::bangin:

Canım sen topiğin fıdılı değilmiydin yanlışmı hatırlıyorum?
Eğer oysan daha geçen gün konuşmuştuk seni, özledik malum 🙂)
Şimdi çıkmalıyım ama öptm canım.
Bu arada yürekten br amiin diyorum...

🙂🙂 EVET FISTIKKK ÖPTÜMMMMMMMMMMM

ya kızlar sitede girdiğiniz herhangibir sayfada kopma oluyor mu ben hemen anasayfaya yönlendiriliyorum anlamdım gitti 🙁(🙂S

HEMMM YA BENDE HEMEN ÇIKIYO
HEP GİRİŞ YAPMAK ZORUNDAYIM UFFFFFFFFFFFFFF

Geri