Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kızlar öğle yemeğimi yedim
dün tesadüfümün portakallı kerevizini yaptım bugün de ofise getirdim
süper ötesi lezzetli bişey oldu
daha önce yapmadığım için pişman oldum

canım tesadüfüm çok teşekkür ederim

afiyet olsun canım benim bende dün yemekte yapacaktım ama yetiştiremedim🙂 Kaldı kerevizim geçen hafta yemiştik ama bu hafta yapacağım yapmadıysan beşamel soslu ıspanağıda şiddetle tavsiye ederim eşime geçen sefer yapmıştım pazardan gene ıspanak aldık başemelli yap dedi eşim demekki çok beğenmiş🙂

bulaşık makinasız bir hayat düşünemiyorumm
valla hiç elimde yıkamadım bulaşıkları sevmiyorum bulaşık yıkamayı ben hem çok su harcıyorum öle
sadece arada çıkan bikaç parça bişiyi yıkıyorum elimde o da birikmiş olmuo zaten
bende bulaşık makinasına yerleştirmekten nefret ederim evdede anne kullandırmazdım sen gittin rahat rahat kullanıyorum diyor🙂 Su faturası gelmiş bize cuma günü 14 tl demekki çok suda kullanmıyorum alışığım ya ondan galiba

valla ben ne kadar da dikkat etsem bulaşık yıkarken çok su harcadığımı düşünüyorum.
elimde yıkamak hoşuma gitmior ya ne biliyim.
benim annemde senin gibi süs tutuo onu arada kullanıo hergün elinde yıkıo ya yıkama diorum dinlemioda.

kızlar ben geldım bugun işlerm cok yogun üstelk denetm var birazüzgünüm sebebi şöyleki benim çalıştıgım birimde sadece devllet kadrosunda olanlar calısıyor aralarnda sözleşmeli işçi bir ben varım şimdi denetm var bu hafta bana gelip sorarlarsa bittiğim andr oda arkd.gecen hafta sertifika almaya gitti sanarsın ki padişah oldu sabah bu yana emirler yagdırıyor ama bir gün tüm bunları başına şef olarak gelecegım ve hepsinin canına okuyacagım aşk kelebeği dedi dersiniz :rtfm:

ben büyük ihtimalle kızçedeym annemde olacak ordanda ablama gececegız nasipse

kızlar ben size biras önce işle ilgili bir şey anlattm ya şimdi buraya bir personel geldi bizim birimde calısmak istiyormuş müdür beye söylemiş burası dolu olmasına karşı hopp benm yerimi kaydıracaklar vala kimse kusura bakmasın kaymakamı sokarım araya yınede gıtmem zaten burdaki iki arkd.istemez bırakmaz beni kadın için aynısını diyemeyecegm bnmle ugrasıyor kılımı bile kıpırtdatmam vala

valla ben ne kadar da dikkat etsem bulaşık yıkarken çok su harcadığımı düşünüyorum.
elimde yıkamak hoşuma gitmior ya ne biliyim.
benim annemde senin gibi süs tutuo onu arada kullanıo hergün elinde yıkıo ya yıkama diorum dinlemioda.
ha ha bende annen gibiyim🙂 Bulaşık makinesine dolaplarımın tahtasından kapak yaptırdım tam süs oldu🙂

Geri